Vriendelijk, keurig nette behandeling en de rekening valt altijd weer mee.
Netjes en vriendelijk personeel
Snelle service voor het maken van een afspraak. Op tijd geholpen worden. Klantvriendelijk.
Ontspannen sfeer er is rust in de behandelkamer en er wordt zorgvuldig omgegaan met cliënten
Leuke mondhygiëniste en bij de tandarts was alles prima en er word naar je geluisterd
Er is altijd serieuze aandacht voor je als cliënt en dat is heel prettig
Tandarts die niet goed comonatief was tijdens en na de behandeling weet nog steeds niet wanneer ik de hechtingen eruit moet laten halen
goed te woord gestaan en uitleg was ook goed
rustig serieus, prima geholpen.
Top gedaan
Fijne tandarts, wat ik wel jammer vindt is dat ze hun dossiers niet goed lezen, bijhouden. En we helaas anders werden ingepland dan de bedoeling was, maar ze dachten mee, en er werdt een oplossing gevonden.
Vind de tandarts niet meer als vroeger ze tikken en blazen lucht was vroeger ander s
Bijna altijd op de afgesproken tijd. Ze gaan zorgvuldig om met de patiënten.
Super team. Altijd gezellig en als het nodig is professioneel en deskundig
Ik ben heel netjes behandeld en hele duidelijke uitleg gehad
De assistentes waren vriendelijk en behulpzaam. De tandarts zelf was professioneel en gaf heldere uitleg over o.a. het intakeproces en behandelplan. Tot slot, verliep de behandeling vlot en vlekkeloos. Al met al, wat mij betreft een dikke 10 :).
Ik ga altijd met plezier heen en vriendelijke mensen . Mvg Derk-Jan
De behandelingen worden goed uitgevoerd. De tandarts en assistente zijn kundig en aangenaam.
Tevreden over de behandeling, de tandarts en de stoelassistent
Ik ga al ongeveer 17 jaar naar tandartspraktijk Scheemda. In het begin met heel veel angst, omdat ik heel lang niet was geweest door mijn angst voor de tandarts, en ga nu zonder problemen naar jullie toe. Heel erg bedankt hiervoor.
Vriendelijke mensen
deze is goed
Op tijd afspraak per mail melden Afspraak verplaatsen zonder probleem Op de hoogte blijven van de gezondheid van de klant Tevreden!
Stationsstraat 2
9679 ED Scheemda