Ik snap niet dat jullie niet een gaatje kunnen vullen bij een controle en dat ik daarvoor 10 minuten voor een volgende afspraak moet terugkomen
Zeer nette tandarts en vriendelijk personeel.
Ik zag er als een berg tegenop want 1 kies (echt niet meer te redden) moest getrokken worden en een brug aangepast en doorgezaagd. Tandarts en de assistentes hebben weer alles uitgelegd en me gerustgesteld. Ze namen echt de tijd en het ging helemaal goed.
zoals altijd ben ik goed te spreken over alles
er wordt niet goed geluisterd naar de klant
Heel prettig
Altijd vriendelijke en voorzichtige tandartsen en mondhygiënisten!
Erg rustig benaderd bij binnenkomst duidelijk gevraagd of er klachten zijn over het gebit daarna vlot geholpen ben zeer tevreden .
Zeer tevreden over Mondzorg Scheemda
Voel me welkom en thuis !
Het was een positieve ervaring , omdat ik serieus genomen werd. Een extra neksteun zo welkom zijn.
Wij komen graag bij tandartsenpraktijk Puur mondzorg Scheemda Altijd vriendelijke assistente aan de telefoon , altijd goed geholpen door tandarts en zeker ook door de mondhygieniste Deze praktijk is een aanrader !
Ik kom al jaren bij deze tandartsenpraktijk. Miranda behandelt mij dus ook al heel lang. Waar ik dus erg blij mee/om ben omdat ze haar van meer dan goed verstaat. En ik de vervelende behandeling minder vervelend vind. Wel vind ik het vervelend om steeds een andere tandarts te zien.
ziw boven echt TOPPIE!!!
Mondhygist top geholpen en behandeld Tandarts ook :-) Enige nadeel is zelf betalen of voorschieten. Maar dat is niet iets waar jullie iets aan kunnen doen volgens mij
Fijn behandelt door vakmensen die weten wat de klant voelt.
Maandag gebeld, kon dinsdag al terecht
Altijd leuk ontvangen en heel beleefd, ze vragen altijd hoe het is. Ze laten je uit praten en gaan dan aan de slag. Altijd duidelijk wat er gebeurd en wat je eventueel zelf moet doen. Voor mijn gevoel is alles prima verzorgd bij hun van begin tot eind als je er bent.
Helemaal toppie
Goed respectvol
Goed.
Er is een heel goede behandeling uitgevoerd
Goed geholpen met een duidelijke uitleg. Weet verder precies hoe de behandeling verloopt.
goede uitleg over wat ze gaan doen
Stationsstraat 2
9679 ED Scheemda