Ik ga al bijna 20 jaar naar (voorheen tandartspraktijk scheemda) puur mondzorg scheemda. Altijd fijne mensen die daar werken. Nog nooit één klacht gehad bij hun.
Altijd belangstelling voor de klant vriendelijke benadering en rustige zorgvuldige behandeling
Optijd gebeld ivm ziekte
goed behandeld
De behandeling en bejegening bij de mondhygieniste top. Bij de tandarts kreeg ik een raar gevoel, er werdt niets gezegd en wel iedere keer naar foto's gekeken. Ook was er iemand extra in de kamer, ik denk een stagist of zo dat werdt niet echter niet uitgelegd. Al met al een vreemde gewaarwording. Dit heeft mijn beoordeling naar beneden gehaald.
Zie boven
Vriendelijk personeel en tandarts, leggen duidelijk evt. behandelingen uit.
Al jaren ben ik patiënt bij Puur Scheemda. Nu heb ik een gebit waar vaak iets aan mankeert; gaatjes, ontstekingen en schade als gevolg van knarsen. Bij Puur denken ze met me mee en komen we samen tot een situatie die voor mij leefbaar is . Ze zijn niet bang om buiten de gebaande paden te denken en geven de patiënt altijd de regie.
Alleen wat ik jammer vindt is dat er een stagiaire bij was, maar die stelde zich helemaal niet voor. Verder is het altijd prima. Fijne tandarts en mondhygiënist. Ook de dames achter de balie altijd vrolijk.
Goede uitleg over je gebit
Ik kan altijd ver in de toekomst een afspraak maken. En de tandarts houd tekening met mijn prive leven. Zo kunnen wij een goede afspraak maken.
Duidelijke uitleg en verwachtingen neergelegd door behandelaar
Zal nooit een vaste klant worden ,maar als ik een probleem heb ,kan ik alijd op hun rekenen toppers zijn het
Vriendelijk en professioneel personeel. Ze stellen je op je gemak.
Het was voor mij een tijdje geleden en ik ben nogal bang voor de tandarts, maar bij PUUR Mondzorg werd ik al snel op mijn gemak gesteld en deedt de tanderts rustig aan en werd ik zorgvuldig gecontroleerd.
Prettig en goed
Wel jammer dat het wachten langer duurde
Ik waa goed behandeld door de kaakchirurg.
Heel goed geholpen had alleen controlle zag er goed uit
Prima praktijk
Keurig gedaan op het moment.maar tot nu toe.ontstoken keel,tong met witte uitslag,gehemelte pijnlijk,en slikken moeilijk.koortslip.
in mijn ogen vakkundig geholpen en keurig op de afgesproken tijd.
Vriendelijk en duidelijke uitleg . Prettige omgeving.
Goede behandelingen en Fijn personeel
Stationsstraat 2