Perfect.
Prettig ontvangst en rustige benadering. Bij de tandarts vraag heb ik de naam van de man ingevuld. Ik neem aan dat er 2 tandartsen in de praktijk zijn maar ik wist zijn naam niet meer.
De tandarts heeft verstand van zaken, boort niet te diep en maakt een gladde vulling waardoor mijn tong niet beschadigd.
Vind het wisselen van de tandartsen wel erg jammer!
Snel en netjes.
vlotte behandeling van een afgebroken vulling zonder verdoving
Goede ervaringen
Prima tandarts
Deze keer was ik bij de mondhygiëniste: Miriam, zij is gewoon supergoed. Vooral haar tips, haar goede adviezen zijn goud waard.
Na een aantal dagen pijnklachten aan een kies, nogmaals laten beoordelen, na een antibiotica kuur. Er werd vervolgens een wortelkanaalbehandeling uitgevoerd. Hierna zijn alle klachten snel verdwenen, alles werd netjes uitgelegd,besproken en zorgvuldig uitgevoerd. Ik heb angst voor de tandarts, maar ik voelde mij op mijn gemak.
Kan mijn ervaring delen en er wordt geluisterd! Fijne mensen
Fijne praktijk met goede mensen
heb geen klachten .
Ik was bang zenuwachtig maar ze stelden mij gerust. Dit gaf mij een fijn gevoel.
Voel me zeker gezien en serieus genomen.
Heel tevreden, goed geholpen, vroeger bang voor de tandarts, nu niet meer, alles wordt goed uitgelegd, angst wordt weggenomen.... heel tevreden dus!!
Ik heb de assistentie preventie als een verschrikking ervaren. Ik werd tijdens de behandeling misselijk; heb me erg moeten verzetten om vol te houden. Ben de hele middag verder rillerig en misselijk geweest. Wat mij betreft nooit meer!
goed geholpen
Goed, tevreden
Ben heel tevreden over de behandeling en ze zijn altijd vriendelijk. Mvg n broeren.
Lief en zorgzaam
verdoven werd mij opgedrongen Ik wil niet maar de tandarts zet zijn in door en doet het toch
Andere tandarts. Deze keek niet zorgvuldig zoals ik gewend ben. Stond heel snel weer buiten! Zit heel vaak niemand aan de balie
We hoorden dat Ana weg gaat/moet. Dat betreuren wij ten zeerste. We vinden haar erg vriendelijk, rustig en deskundig en goed in contact naar onze jonge kinderen. We zijn 4/5 jaar bij haar geweest en dat maakt een soort van vertrouwensband. Nu gaat/moet ze weg. We hopen dat de praktijk gaat voor continuïteit en niet na enkele jaren een tandarts laat vertrekken.
Stationsstraat 2
9679 ED Scheemda