Wat moet ik nog meer zeggen!
Ik vind het vervelend dat je niet weet welke tandarts je weer hebt. Daar wil ik een vertbetering in zien.
Zeer goed advies. Het resultaat heeft na meerdere behandelingen niet dat gebracht wat ervan verwacht werd. Maar er wordt gedacht in oplossingen en wat er nog wel mogelijk is. Dat het niet het gewenste resultaat heeft ligt naar mijn mening niet aan de mondhygiënist maar aan mijn gebit.
Snel aan de beurt en prima behandeling
Na een moeizame start dit jaar: Afspraken op 26 januari door jullie afgezegd, Op de nieuwe afspraak op 26 februari bleek bij aankomst dat er een stroomstoring was. Er werd mij beloofd dat ik teruggebeld zou worden. Die belofte zijn jullie niet nagekomen. Uiteindelijk zelf maar gebeld. Nu op 5 april een afspraak gekregen voor de tandarts en voor 23 mei een afspraak bij de mondhygiëniste. Deze keer geholpen door Alex en dat was goed. Wel jammer dat ik elke keer wordt behandeld door een andere tandarts.
Het is gewoon goed
Mijn afspraak van 8 uur was verplaatst van acht uur naar half negen en daar had ik al een afspraak, dus nu 2 op 1 tijdstip. Gaf onduidelijkheid. Geen dame meer achter de balie, liepen een aantal dames heen en weer. Tandarts kwam pas tegen kwart voor negen binnen en ik kon direct naar binnen. Had een andere tandarts. Al met al liep het voor mijn gevoel minder vlekkeloos dan ik gewend ben.
Vriendelijke mensen, en ook correct en duidelijk. Ben zeer tevreden.
Ik moest wel lang wachten voor ik aan de beurt was. Maar hij heeft wel een gaatje gevuld
Vriendelijke medewerkers, nette behandeling en bij spoed doen ze hun best je zo snel mogelijk te helpen eventueel een ander locatie.
Duidelijk vriendelijk flexibel.
Ben altijd bang van de tandarts. Hier hoeft dat niet. Ze luisteren naar je. Ook voor slechthorende.
Goede mondhygiëne verzorging en een goede prothese aanmerking
Was heel fijn en prettig super vriendelijk .
Vriendelijke nieuwe tandarts. Doet het ook heel goed met kinderen.. wachttijd soms wel wat lang. Maar als er spoed is dan maken ze wel tijd voor je.
Nvt
Vriendelijk duidelijk en vertellen wat ze gaan doen
netjes geholpen en de mensen zijn beleeft ik hoor wel eens iets anders
Goed en vakkundig vriendelijk team en informatief....
vragen zijn duidelijk beantwoord
Vriendelijk
Vakgericht en klantvriendelijk
Voor het eerst Puur Mondzorg in Scheemda bezocht.... Vriendelijke baliemedewerkster, assistente en tandarts die ik voor een controle bezocht heb op 16 maart.
Zo doorgaan
Stationsstraat 2