Afspraken goed gecommuniceerd...
Onderstaande is genoeg
Vlotte mijn inziens deskundige consult
Uitgebreide zorg, duidelijke uitleg
Netjes behandeld goed uitleg gekregen heel vriendelijk ben blij met me nieuwe tandarts
Deze keer heel goed
Prima behandeling, aardige en vakkundige mensen .
Goede partijk duidelijk wat ze ging doen. En echt heel menselijk . Top partijk
Pijn bij kiespijn
Ze leggen alles goed uit je hoef maar te bellen en ze staan voor je klaar top service zeer goede tandartsen
Heel goed geholpen
Zeer vriendelijk, begripvol en geduldig
De mondhygiënist was vriendelijk en heel duidelijk en legde uit wat ging gebeuren en goed advies
Zeer deskundige mondhygiënist
Nu met het nieuwe personeel, word ik goed geholpen. Ook krijg ik goede uitleg wat er gaat gebeuren, dit maakt het met mijn angsten een iets aangenamer bezoek.
Ik werd op tijd en met aandacht behandeld.
Tijd niet geweest ivm ziekte. Wordt meteen weer opgepakt en nieuwe afspraken voor onderhoud gemaakt
Vriendelijk medewerkers/ tandartsen
Twee keer per jaar wordt mijn gebit behandeld door de mondhygiëniste en de tandarts en dat doen ze uitstekend. Al jaren lang heb ik geen klachten!!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.