Duidelijke uitleg/informatie. Vriendelijk Parkeermogelijkheden zijn onvoldoende. Ik kom van buiten de stad en moet met de auto. Sta op de parkeerplaats van de bewoners.
Keurig geholpen op de afgesproken tijd, net als altijd. Controle prima en tip/waarschuwing om aan een bepaalde plek wat extra aandacht te schenken. Gewoon goed.
Ik word er nog echt als persoon behandeld,en er word uitgebreid verteld wat er gebeuren gaat
Fijne praktijk, aardig en vriendelijk personeel.
Goed tandarts partijk
De tandarts is over het algemeen niet de leukst afspraak in het jaar maar als je wordt geholpen zoals ik dat ervaar bij Puur Mondzorg Archipelweg dan is dat geen probleem en ga ik altijd zonder spanning naar de tandarts toe.
Prima behandeling en vriendelijk.
Prima, ik wist wat er ging gebeuren
Het was perfect
een nieuw gebouw met nieuwe ingerichte behandelingskamers. Jammer dat je voor het mondspoelen naar het toilet moet. Dit vind ik eigenlijk niet van deze tijd.
Zorgvuldig behandeld. Naar tandarts vergeten maar goede zorg.
Ik heb na 37 jaar afscheid moeten nemen van mijn tandarts de Haan. Hij heeft mij al die jaren een zorgvuldige en prima behandeling gegeven. Ik ben hem daarom intens dankbaar en hoop van harte dat zijn opvolg(st)er mij vergelijkbare service kan verlenen!
Peter hartelijk dank voor de goede tandheelkundige zorg natuurlijk, maar bovenal ook voor de leuke en persoonlijke gesprekken in al die 40 jaren en de aandacht die je gaf voor mijn vrouw. Dank, dank daarvoor.
Geweldig en snel geholpen en deskundig zonder pijn.
Was zeer suf afspraak vergeten, waardoor bij de 'inhaalbehandeling' naast tandsteen ook nog eens schaamrood van de kaken verwijderd mocht worden. Zeer coulant en begrijpend, maar alsnog excuses.
Werd zeer snel ingepland en geholpen van wege een kiesprobleem en dat voor de Feestdagen. Nogmaals dank.
Nette behandeling door de mondhygiëniste, duidelijke uitleg. Valt wel op dat deur naar de gang aan de achterkant open staat. Zo hoor je wel geluiden zoals praten van medewerkers. Tandarts komt tussen door. Duidelijk in wat hij gaat doen en waarom. Balie medewerkers, netjes en correct in contact.
Mijn ervaring is goed,omdat ik weer dezelfde zorgverleners had.
Keurig op tijd, kundige behandeling. Goed advies van de tandarts na afloop van het schoonmaken door de mondhygiëniste.
Kundig team leveren netjes werk
vriendelijk behulpzaam kundig
Goed en deskundig geholpen!
zeer prettige behandeling en vriendelijk personeel
Ga zo door
Archipelweg 117