Voelde een beetje gehaast/snel, kon ook niet echt de persoon die mij controleerde (geen idee welke functie) verstaan omdat hij best snel+in zichzelf sprak. Belangrijkste is natuurlijk dat zij op de hoogte zijn van de staat van mijn gebit zodat zij die info kunnen gebruiken, maar is opzich ook wel fijn als ik dat ook weet :)
Altijd tevreden
Uitstekend.
De titel voldoet wel denk ik, maar ik vind het leuk om mensen uit verschillende culturen mee te maken en ik vind het des te leuker dat ik bij de tandarts kan ervaren dat culturen ook hier floreren! Deskundig, vriendelijk, en complimenteus, een fijne ervaring!
Ik kom hier een paar jaar nu. Het bevalt mij prima.
Gewoon netjes alles langsgelopen en ik stond snel weer buiten
Goed overleg over de situatie van mijn gebid
Puur mondzorg Archipelweg Leeuwarden is een plezierige , klantvriendelijke en deskundige tandartspraktijk in een prachtig modern en nieuw gebouw.
Is prima
Persoonlijke aandacht, grondig te werk!
Ik was niet ontevreden over mijn behandelingen tot nu toe, maar deze voor mij nieuwe mevrouw deed het meer dan prima.
zie boven
goede behandeling
De behandeling is goed verlopen.
Weer nieuwe medewerkers
Als goed
Amper wachttijd, kundige controle, geen gedoe.
Zowel van tandarts Cornel als mondhygiëniste Melanie ontving ik weer uitstekende zorg. Vriendelijk, zorgvuldig, top kwaliteit. Mijn complimenten!
Professioneel En rekening houdend met de klant.
Nvt
Zou een plaatje krijgen voor ongeveer 300 euro. Voor het happen van een plaatje kreeg ik een andere tandarts omdat mijn ander tandarts was vertrokken. Het plaatje moest in eens 600 euro kosten . Waarom omdat de kiesjes niet in het eerste plaatje was berekend ?? De kiezen komen nu niet op elkaar en kan niet goed eten. Een teleurgestelde klant
Wachttijden niet te lang en een zeer vriendelijke tandarts
Prima Vriendelijk Vlot
Archipelweg 117