ze werken goed op tijd en nemen goed de tijd voor je.
Betrouwbare controle bij tandarts die mijn gebit en geschiedenis goed kent
Beetje jammer dat er geen leesvoer was in de wachtruimte
Is eerst wennen bij een nieuwe tandarts , maar heeft een keurige nieuwe vulling geplaatst
Gelukkig net zoveel geduld en begrip als bij de tandarts die mij jaren geleden van mijn angst afhielp. Nu na 6 jaar op en neer rijden naar Noord Holland toch gekozen voor tandarts in Friesland. Goede keuze!
Kennismaking met nieuwe tandarts. Prettige benadering van de receptie.
Vanuit mijn beroep kan ik niet even tussendoor naar de tandarts dus kost mij sowieso een vrije dag.in mijn geval werd er in de mond gekeken en wat tandsteen gevonden waarvoor ik weer apart een afspraak moet maken de rest kun je wel invullen.mijn voorkeur gaat uit naar de oude situatie waarbij de tandarts alles in 1 beurt doet incl vullen.
zie hierboven
Voor het eerst een nieuwe tandarts na zoveel jaar bij de Haan te hebben gezeten. Maar de nieuwe tandarts is goed bevallen.
Als vanouds uitstekend en ontspannend !
Ik ben al jaren bij tandarts Schildkamp. Hele fijne en kundige tandarts, vind ik persoonlijk. De praktijk is een tijdje geleden verhuisd. Alles is professioneel en de afspraak is praktisch altijd op tijd. Dus zeer tevreden.
Ik was door mijn tandarts doorverwezen naar PUUR en dan specifiek naar dr Slagter. Het was heel spannend voor mij, maar ik ben blij verrast door de kundigheid en de uitstraling van dr Slagter. Mijn vertrouwen is groter geworden,
Blijft een lelijk gebouw. Tandarts Jozef is vriendelijk en rustig. Geeft duidelijke info
Medewerkers zijn vriendelijk, nemen de tijd en leggen alles goed uit.
Ik heb vertrouwen in mijn tandarts. Stelt mij gerust en geeft goed advies. Behandeldeling verloopt ontspannen. Sfeer in de praktijk is ook goed. Er wordt rekening gehouden met mijn wensen.
Een normale controle, plus het schoonmaken van het gebit. De tandarts kwam langs om te controleren of ik gaatjes had.
Deze keer ging alles zoals het moet, geen onnodige leed en vooral vakkundig! Mvg
Fijne en veilige omgeving
Zonder klachten geholpen
De eerste indruk is goed, ik voelde me redelijk rustig. Het gesprek beviel me ook , was prettig en voelde niet opdringerig. In m’n mond kijken was even een stap te ver, maar daar werd prima op gereageerd. Ik hoop dat de drempel laag blijft, maar heb er vertrouwen in.!
Ik kom hier al jaren en naar alle tevredenheid. Van ontvangst tot en met behandeling, altijd vriendelijk, kundig en kwaliteit!
Geen verbeterpunten of andere wijzigingen.
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden