Goede controle en advies van de mondhygiëniste
aardige mensen, goeie hulp
Zoals altijd goed !
Het is allemaal dik in orde.
Kom "graag" terug en dat zegt alles!!!
Vriendelijke ontvangst bij de receptie.
………
Opzich een prettig contact en behandeling. Maar erg vervelend dat de afspraken nooit op tijd lopen. Zelfs vroeg in de ochtend al een uitloop van 30 min. Erg vervelend als je vroeg een afspraak maakt ivm school e.d.
Zie boven
Ik werd met zorg behandeld. En ingegaan op mijn angst voor stikken. Ik voelde me veilig in deze zorgzame omgeving.
Ik had een afspraak gemaakt voor een controle, maar ook aangegeven dat er een stuk van mijn kies af was en dat ik dat graag in dezelfde afspraak gerepareerd wilde hebben. De tandarts was hier niet van op de hoogte en had ook geen tijd om de kies te repareren, waardoor ik nu nog ruim een maand met een halve kies in mijn mond rondloop ;(
Dit was de eerste keer in deze praktijk maar bij mijn eigen tandarts Wevers. Er veranderd verder niet veel voor mij
ik werd op een prettige manier behandeld en uitgebreid voorgelicht
Jammer dat er steeds nieuwen zijn!
Heel coöperatief.
Moest 16;10 uur komen officiële afspraak, werd gebeld dezelfde dag gebeld en gevraagd als ik om 14;15 uur kon komen i.p.v. 16.10 uur was voor mij geen probleem maar moest alsnog een half uur wachten in de wachtkamer. Beetje jammer
Ben zeer tevreden met de behandeling.
Mijn eerste ervaring met PUUR mondzorg was prima, helaas moest ik wel wat lang wachten en dat is bij een eerste keer niet echt prettig, zeker niet als je angst voor de tandarts hebt. Dit werd overigens wel keurig netjes medegedeeld en was overmacht. De behandelend tandarts had alle begrip en nam ruimschoots de tijd waardoor ik mij snel op mijn gemakt gesteld voelde. Bij het weggaan zat er niemand achter de balie, wel stond er een bordje dat men de volgende dag contact op zou nemen voor het maken van een afspraak maar dit is helaas niet gebeurd.
Vervelend vind ik dat de toen dienstdoende tandarts opnieuw mij gaat vertellen wat ik wel en niet moet doen met mijn gebit. Mij vertellen dat ik veel tanden knars, misschien een beugel Snachts moet, mij een verwijs brief stuurt voor de paradontist, Een foto maakt ongevraagd, en dat er een gaatje geconstateerd wordt, om te behandelen terwijl ik bij koud en warm totaal geen klachten heb. Mijn probleem is niet de tandarts op zich en ook niet de praktijk ,maar wisseling van tandartsen zonder berichtgeving,heb ook jaren mijn eigen kapper zou ik ook niet zomaar een wisseling in willen zien zonder op de hoogte te zijn. Voor de rest is het wel een fijne praktijk,zowel telefonisch contact als persoonlijk met de medewerkers.
Leuke dames!!
Vriendelijke mensen stellen je gerust
Ben behandeld door tandarts Wevers. Zijn naam stond niet in het rijtje verderop in deze vragenlijst.
Was een ingewikkeld een tandfractuur maar de wortel is succesvol uitgetrokken.
Entinge 4
930 1TV Roden