Eergisteren een afgebroken kies, de volgende ochtend gebeld en 3 uur later behandeld!
Ik werd vriendelijk aangesproken. Klachten werden series genomen. In de praktijk is het moeilijk om je jas op te hangen. Terwijl de mond open is werden vragen gesteld, maar gelegenheid om te antwoorden werd niet gegeven. Dat kan een beetje frustrerend zijn. Of geen vragen stellen, of de mogelijkheid geven te antwoorden.
Lawaai achtig hoorde veel stemmen.
Groot alles. vriendelijke mensen die denken dat je alles weet. misschien de volgende keer beter. Het gaat tenslotte om het geleverde werk. Daar ben ik tot nu toe tevreden over.
Zeer vriendelijk. Kreeg uitgebreide uitleg. Had alle tijd om mijn vragen te beantwoorden.
De Praktijk van Hans Pieter is overgenomen door Puur Mondzorg. En dat heeft een positieve en negatief effect. Positief is dat de praktijk flink is opgeknapt en het er weer netjes uitziet. Negatieve is dat we al verschillende tandartsen en assistentes hebben gehad. Het persoonlijke vlak wat wij voorheen altijd hadden met de tandarts is weg. En net zoals vele mensen is naar de tandarts gaan niet mijn hobby. Dus als ik elke keer moet vertellen over mijn grote angst is dat erg vervelend. Het is juist van belang dat je een vertrouwensband opbouwt met de tandarts. Ook voor mijn kinderen vind ik dat erg belangrijk. De tandarts die wij hadden is weggegaan naar een andere praktijk binnen Puur Mondzorg. Helaas zijn wij hier als patiënten niet van op de hoogte gebracht. Door de maatregelen rondom Corona heb ik mijn zoon de ochtend van de afspraak moeten afmelden. Hij had koorts. De afspraak van mijn man heb ik omgezet naar een andere dag. Zodat hij thuis kon blijven bij onze zoon. Helaas krijgt hij alsnog een mail dat hij de volgende keer een nota krijgt. In deze tijden vind ik dat niet kunnen. Dus de volgende keer zijn wij genoodzaakt ons zieke kind mee te nemen.
Bellen en direct heen kunnen.
Duidelijk en vakkundig
Stella was al op de hoogte van mijn angst. Ze was erg vriendelijk. Ik hoop dat ze blijft want het is erg vervelend om steeds weer een andere tandarts te krijgen.
Ik ben net voor het eerst geweest bij PUUR Mondzorg Roden. Hierdoor vind ik het lastig om nu al gelijk een beoordeling te geven. Mijn eerste indruk is dat het goed voelt om binnen te stappen.
Correcte afhandeling van de vraag om een jaarlijkse controle.
Ik ben heel goed geholpen om op een geschikt moment en zo snel als mogelijk een afspraak in te plannen. Heel erg fijn.
Voelde me op mijn gemak, terwijl ik een zekere angst heb voor de tandarts
Klantvriendelijke en professionele medewerkers.
Advies gegeven én afspraak gemaakt met de mondhygiënist. Uitleg de toestand van het tandvlees
Huidige tandarts, waar ik heel tevreden over was, is opgenomen in PUUR Mondzorg. Nu telefonisch heel lang moeten wachten. In de wachtruimte tot mijn grote verbazing, de assistente die luid en duidelijk telefonisch vertrouwelijke persoonlijke informatie aan het doorgeven was. Dit is absoluut onprofessioneel en gaat in tegen het medisch geheim.
Prachtig ingericht. Goede service
Afspraak plannen ging wat chaotisch maar was een goede verklaring voor uiteindelijk. Goed geholpen, als ik zonder vervolgafspraak klaar zou zijn geweest gaf ik zeker die laatste ster!
Tevreden
goed behandeld
We zijn voor het eerst in de praktijk geweest, omdat onze tandarts daar naartoe is verhuisd. Het is een mooie praktijk en er is een hele persoonlijke, ontspannen sfeer
Entinge 4
930 1TV Roden