Alleen veel te veel wisseling van tandartsen, assistente's en helaas ook mondhygienisten. Eindelijk goed team en weg zijn ze helaas weer. Verders prima correcte goede behandelingen vriendelijk personeel.
Omdat ik een operatie moet ondergaan heb ik om een eerdere controle verzocht. Ook omdat ik wat last van mn gebit heb. Ik kon snel terecht en werd uitgebreid onderzocht op een prettige vriendelijke manier.
Voor zover ik het kan beoordelen, heeft zij haar werk kundig uitgevoerd. Geeft een goed gevoel. Jammer dat de tandarts afwezig was. Een berichtje vooraf?
Netjes werken vriendelijk en leuke mooie mondhygiënist ze was beleeft en aardig zag er goed uit uit mooie vrouw om door behandeld te mogen worden
1. De toegankelijkheid van de praktijkruimte is voor mij, als rollatorgebruiker, zeer slecht; 2. Het is niet prettig steeds andere behandelaars te hebben.
Telefonisch slecht bereikbaar
Men denkt met me mee, probeer een goede oplossing te vinden en houdt rekening met mijn wensen
Ik vind alle gedoe aan mijn gebit enorm stressvol en ik ben hypergevoelig. Daar is begrip voor en dat vind ik super!
Ik ben een angsthaas war tandarts aangaat door slechte ervaringen in mijn jeugd. De tandarts luisterde goed naar wat ik zei samen met de assistent. Na de tijd ziet mijn gezicht er nog net zo uit als anders, helemaal geen zwelling, bijna geen pijn. Dan heb je het toch uitermate goed gedaan lijkt mij.
Over het algemeen goed tevreden. Ik zou het bijzonder op prijs stellen, indien er in de wachtruimten enige zonwering zou worden aangebracht.
Prima snel efficiënt geholpen 1 minpuntje zorg dat bij de telefoon de muziek en dat bandje er zo gauw mogelijk afgaat het vervelend om zo lang te wachten om een afspraak te maken
Goede behandeling bij de mondhygiëniste en controle door de tandarts.
Prima geholpen door tandarts Gijs Wevers ik denk dat het hierna ook goed komt
Degelijke controle, goed advies. Afspraak op tijd begonnen
Mijn tweejaarlijkse controle verloopt altijd prima
Prima hoor
Klantvriendelijke mensen, heb het gevoel gekregen dat er tijd voor mij is.
Ik kwam voor controle. Normaal is dat kijken, constateren en eventueel vervolgafspraak. Nu had ik ineens twee foto's te pakken en een tandvlees meting. In no time stond ik weer buiten, in een chaotische receptie. Zo anders dan ik gewend was. 's Morgens had ik een mail ontvangen dat m'n tandarts 14 dagen later ging vertrekken. Ik heb een nare smaak na dit consult. Zonder enige vorm van overleg ben ik overgegaan naar een andere praktijk, en zonder enige vorm van overleg heb ik ineens allerlei diagnostische behandelingen ondergaan. Het ging allemaal te snel om te reageren. Ik ben overrompeld. Aan de balie was het ook hectisch. Er stonden wel 7 personen in een mini halletje te wachten. Deze hectiek was ook duidelijk hoorbaar in de behandelkamer trouwens. Al met al: drukdruk en snelsnel. Na zo'n 25 jaar best een naar afscheid. Ik heb besloten naar een andere praktijk te gaan. Ik hoop dat het uitwisselen van mijn behandel gegevens geen problemen geeft. Ik was van plan het zo te laten, maar er wordt nu naar gevraagd. Achteraf denk ik dat de diagnostiek te maken heeft met de overdracht van mij als cliënt. Vandaar dat ik hoop dat deze gegevens vlot bij mijn nieuwe tandarts zijn om herhaling van deze diagnostiek te voorkomen.
Prima ervaring
Ontvangst en behandeling bij zowel de tandarts en preventieassistente was prima met prima beantwoording op mijn vragen.
Erg snel em goed
Behandeling is zorgvuldig uitgevoerd. Overleg over mijn medicijn gebruik en de vervolg actie is goed uitgelegd.
heel goed
Prettig, vlot, en deskundig
Goed zoals al hierboven al aangegeven. Verder ben ik te kort cliënt om hier een goed oordeel over te kunnen geven.
Entinge 4
930 1TV Roden