Ik ben onwijs bang voor de tandarts. Door kiespijn toch gedwongen de stap weer te nemen. Gelukkig een super lieve tandarts en geweldige assistent die me meteen op mn gemak stelden en me niet veroordeelden voor mijn gebitsverzorging. Ik hoop dat deze tandarts en assistent nog heel lang blijft, want ik wil geen andere tandarts en assistent meer
gewoon goed en vriendelijk geholpen
Proffesioneel
Ze nam uitgebreid de tijd.
Er wordt goed naar je geluisterd en ook goed verteld wat er wordt gedaan. Je voelt je op je gemak wat bij een tandarts erg prettig is.
Prima tot dusver
Goede zorg en aandacht voor de case
Ben snel, goed en vriendelijk geholpen door de nieuwe mondhygiënist(e), zij heeft ook de periodieke controle gedaan omdat de geplande tandarts uitliep. Ben dus erg tevreden.
Duidelijk en netjes
Na kiespijn uiteindelijk een goede afspraak kunnen maken met weer een andere tandarts. Want dat wisselde nog al veel de laatste jaren. Nu afgesproken dat ik een vaste tandarts zal krijgen.
Goede zorg voor mijn gebit.
Een hele leuke jonge tandarts(helaas de naam vergete n) die zorgvuldig mijn gebit heeft nagekeken en een goede uitleg gaf.
Vriendelijke ontvangst. De hele behandeling verliep vlot. Gezellige tandarts en assistente.
Vaak niet telefonisch bereikbaar of niemand bij de balie. Als het al lukt om afspraak te maken vaak een hele tijd later pas plek. Alsof ze een beetje teveel hooi op de vork hebben genomen met nieuwe klanten. Tandartsen zelf kundig.
Het begint letterlijk bij de voordeur, waar voor mijn elektrische rolstoel een drempelhulp wordt uitgelegd. De mondhygiëniste, die helaas weer vertrekt uit Roden, is allervriendelijkst en deskundig. Ik kan het niet beter wensen.
thmm
Ik ben zeer tevreden over de behandeling
Fijn dat mondhygiënische en tandheelkundige achter elkaar konden worden gepland.
Mevrouw van de mond provincie is erg lief en aardig en stelt je erg tot rust en neemt de tijd voor je en legt alles erg goed uit
Geen bijzonderheden! Iedereen deed haar werk zoals het hoort!
Door omstandigheden liet een vulling van mijn tand los. Was patiënt bij Gijs. Zo kwam ik bij PUUR mondzorg terecht. Ik moest er tussendoor gepland worden en door inspanning van de secretaresse is dat gelukt.
Entinge 4
930 1TV Roden