Hoop dat ze lang in deze praktijk blijft werken
Goed, geen klachten
O.K.
goede behandeling
Na lang bij één en dezelfde tandarts onder behandeling te zijn geweest, voor het eerst een andere tandarts. Dit vond ik op z'm minst spannend te noemen maar achteraf kan ik zeggen dat het me erg is meegevallen. De , voor mij nieuwe, tandarts ging voorzichtig, en in mijn beleving, deskundig te werk. Een goeie ervaring dus.
Goed en zorgvuldig geholpen. Ik had wel het idee dat ik overbodig lang geholpen werd omdat ik een tandsteenreinig kreeg terwijl ne verteld werd dat ik bijna geen tandsteen had.
vriendelijke tandarts en goede controle.
Zie voorgaande tekst.
Snelle afspraak en vriendelijke en deskundige behandeling
De gebidscontrole goed uitgevoerd op afgesproken tijd.
Ik merkte rust, aandacht en daardoor werd ik ook minder angstig.
Beetje onduidelijkheid door wie je behandeld wordt.
Tandarts en -assistent stelden me goed op mijn gemak bij de behandeling.
Wordt altijd goed geholpen
Netjes geholpen
Vriendelijk ontvangst en een vriendelijke tandarts en assistent
De eerste keer dat ik bij jullie kwam nadat mijn tandarts bij jullie in gegaan was was erg onwennig. Er werd een foto gemaakt em op de uitslag moest ik wachten. Vervolgens werd de uitslag medegedeeld terwijl de wachtkamer bomvol sat en iedereen mee luisterde, niet fijn! Ook vind ik dat het erg lang duurt bij jullie voor je aan de beurt bent. Ik moest boven wachten bij de tandarts maar iemand die wat vragen had mocht voor. Ben met mondhygiëniste en controle meer dan een uur binnen geweest met grootste gedeelte wachten. Mondhygiëniste is een top vrouw! Heeel vriendelijk! Nieuwe tandarts ook erg vriendelijk alleen stelde zich niet voor. Geen idee hoe ze heet. Ook vind ik boven erg kil om te wachten, voor je gevoel zit je in een vergeten hoekje.
Goede nette en rustige sfeer wat ik persoonlijk nodig ben. Ook eerlijk over de behandeling.
Zowel de ontvangst als de behandeling waren naar tevredenheid.
Heel plezierig en ontspannen geholpen door Marzia Wiegh.
Heel ontspannen sfeer, ook dankzij ondersteunend personeel.
Deskundige mondhygiëniste
.....