Het was voor mij een nieuwe tandarts omdat de vorige met pensioen is gegaan. Dan is het best wel spannend om een nieuwe tandarts te krijgen. Maar het is prima bevallen. Deskundig en vlot geholpen met ook prima tips.
Vriendelijk en snel geholpen en doorverwezen naar kaakchirurg
Ik was snel aan de beurt en ook de behandeling ging vlot en deskundig.
Goede en deskundige zorg
Ik word goed voorgelicht en de behandeling is navenant.
goede behandeling goed uitleg
Dit was voor mij de eerste keer nadat tandarts Wevers is gestopt. Wist dus niet dat ik nu niet naar een tandarts moest maar naar mondhygiënist, goed behandeld hoor,maar deze zat boven en aangezien ik slecht ter been ben was dit niet fijn. De volgende keer heb ik dus twee afspraken ik denk dus misschien dan tandarts en mondhygiënist maar als de mondhygiënist weer boven zit word dat erg lastig.
ben erg tevreden
...
x
Uitstekend.
Goede ervaring , was de eerste keer bij aniek van Verme.
Ik was iets te laat dus de afspraak voor de mondhygiënist werd samen gedaan met de tandartsafspraak. Prima opgelost.
Ik was al "gewaarschuwd" dat jullie alle nieuwe Patiënten/cliënten doorsturen naar de mondhygiënist... En zo dus ook bij mij, toen ik aangaf dat niet te willen, leek het oke... mijn tandsteen werd verwijderd en ik kon bij de receptioniste een nieuwe afspraak maken voor over een half jaar. Deze receptioniste wou alleen een afspraak maken bij de mondhygiënist, want dat stond blijkbaar al in het computersysteem.... Hoe kan deze doorverwijzing al geconstateerd zijn voordat de tandarts überhaupt mijn gebit heeft gezien???? Wat een geldklopperij... ik twijfel of ik op zoek ga naar andere tandarts...
kan nog geen echte beoordeling geven , moet nog wennen aan de nieuwe tandarts, maar tot nu lijkt het goed.
XO wel aan de balie als bij de mondhygiënische. Deze laatste is kundig en doortastend, prettige vrouw.
?
Prima behandeld door de mondhygiënist!
Opzich ben ik tevreden alleen is er er veel verloop van personeel. Telkens weer een verrassing wie je helpt.
Goede uitleg en ook goed dat ze opletten hoe je je voelt etc.
Ondanks dat de behandeling lang duurde. Is het wel goed bevallen. Vriendelijke tandarts en assistent. Duidelijk uitleggen wat ze doen. Jammer dat een afspraak maken voor een gaatje opnieuw vullen zo lang duurt. Dat is echt vervelend. 1e keer was gelukkig wel snel een plekje.
Eerst bij Tandarts geweest. Ze heeft de benodigde controle en behandeling goed verricht. Vervolgens naar preventieassistente. Zeer tevreden. Ze deed haar werk zorgvuldig. Resultaat : een stralend gebit.
?
De tandarts praktijk is prima. Alleen vind ik het jammer dat de naam in Puur is veranderd. Het zegt mij niet zo veel. Voor mij is de tandzorg het belangrijkst en deze naam geeft mij dat gevoel juist niet
Entinge 4
930 1TV Roden