De behandeling wordt maar half door de tandarts gedaan

Voor de andere helft moet ik maanden wachten (en extra betalen?) op een mondhygiënist. dit ben ik zo niet gewend en vind ik ook onprettig

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? ja
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) tandarts
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? nee
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? nee

Professionele vriendelijke en persoonlijke behandeling en aandacht

Zie boven

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en) N.v.t.
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Heb goede ervaringen met jullie

• het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht) N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee

Goede behandeling

Behandeling van goed, professioneel, en snel

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Nieuwe tandarts, erg wennen.

Na bijna 30 jaar bij een andere tandarts te hebben gezeten was het wel heel erg wennen om bij een nieuwe tandarts te komen. Ik had iets meer 'uitleg' verwacht bij wat de tandarts ging doen. Het was een gewone controle maar duurde aanzienlijk langer dan ik gewend was wat op zich prima is maar er werden handelingen verricht die ik nog niet eerder had meegemaakt en wat ik ook pijnlijk vond. Ik had het fijn gevonden als er wat meer uitleg bij werd gegeven waarom 'iets' wordt gedaan en ook dat het wel pijnlijk kan zijn. Ik heb zelf om gevraagd wat ze had gedaan en toen heeft de tandarts het ook uitgelegd maar het was fijn geweest als dat van tevoren of tijdens de behandeling was geweest. Wat ik ook miste was het met water spoelen van mijn mond na afloop. Door de behandeling was mijn tandvlees behoorlijk gaan bloeden en ik had het fijn gevonden als ik mijn mond even had kunnen spoelen maar misschien is dat ouderwets. Ook het vervolg vind ik wat onduidelijk. Vanwege ontstoken tandvlees is het de bedoeling dat ik eerst naar een preventie assistente ga voordat er een gaatje gevuld kan worden. De preventie assistente zou mij dan vertellen hoe ik ervoor kan zorgen dat die ontsteking weggaat, hoe ik het beste kan poetsen en flossen. Dat snap ik maar vervolgens kan ik pas 6 weken na mijn controle bij die preventie assistente terecht (mede ook door mijn eigen agenda). Onduidelijk voor mij is het dus hoe ik in die tussenliggende 6 weken met mijn tandvlees om moet gaan met het risico dat de ontsteking dus erger wordt. Ik begrijp dat er een samenwerking tandarts/preventie assistente is maar wanneer een afspraak niet op korte termijn mogelijk is dat dan de tandarts zelf dat advies geeft, desnoods wat minder uitgebreid. Verder was het prima. Tandarts was heel vriendelijk. Ik vind het echt vreselijk om naar de tandarts te gaan dus misschien ben ik daarom wel wat te kritisch maar zoals ik het hierboven heb omschreven zo is mijn eerste ervaring geweest met PUUR Mondzorg.

Goed behandeld.

Werd verteld wat er gebeurd.

Kundig, rustig en aardig

Zondag had ik kiespijn en maandag was ik al bij de tandarts. Na rest klachten dinsdag weer. Ik ben erg bang voor de tandarts maar ze waren er allemaal zeer lief en rustig. Goede en duidelijke uitleg.

Duidelijk

Netjes goed uitgelegd

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.) N.v.t.
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.) N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Goede uitleg, begrip voor mijn angst. Goede sfeer.

bijzonder

Over de behandelend mondhygieniste ben ik meer dan tevreden: deskundig en gastvrij. Tijdens de behandeling kwam er een collega bij zitten, zonder zichzelf voor te stellen. Zij begon vervolgens persoonlijke verhalen te vertellen (o.a dating ervaringen), haar partner te beschrijven etc. En dat op hoog volume. Ik vind dit nogal ongepast.

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) mondhygiënist
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Goed. Alleen zijn er teveel personele wisselingen.

We waren net gewend aan Vera die het heel goed doet en nu alweer een nieuwe mondhygieniste.

Goede uitleg en nazorg

Geduldig en rustig. Goede uitleg.

Erg goed behandeld

Goede ervaring bij Puur Mondzorg

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Was patiënt van tandarts Wevers,wist nu niet welke tandarts ik kreeg

Nu na de controle weet ik het nog steeds niet Tandarts stelde zich niet eens voor En krijg ik nu de volgende keer deze tandarts weer?

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? nee, en uitloop werd niet gemeld
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.

Positief, snel en accuraat geholpen

een paar keer nu voor controle geweest, 1x voor een uitgevallen vulling. Ervaringen zijn positief

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? nee, maar uitloop werd gemeld
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.

Naar mijn gevoel werd er niet voldoende gereageerd op mijn klacht.

Zie bovenstaande regel.

vriendelijk en efficiënt

Het was mijn eerste bezoek aan deze tandarts na vertrek van tandarts Wevers. Ik was blij dat ze net als hij direct even tandsteen verwijderde en dat dit niet via aparte afspraak hoeft.

Weer een andere tandarts

In korte periode steeds verschillende tandartsen. Ik heb een angst voor de tandarts en hier wordt geen rekening mee gehouden. En elke keer is er wel wat met mijn tanden en kiezen. Lijkt wel alsof iedereen er even zijn stempel op wil drukken. Ik kan op deze manier geen vertrouwensband opbouwen met mijn tandarts. Ik ga opzoek naar een kleinere praktijk.

redelijk tevreden.

Wist niet welke tandarts en mondhygiënist ik kreeg.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) dit was mij niet duidelijk
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Goed behandeld ! Ik ben voor nu van de kiespijn af.

goed geholpen

Wennen aan de nieuwe omgeving en ik heb jarenlang mijn eigen vertrouwde tandarts, dat is nu anders.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Het klinkt misschien vreemd, maar ga er altijd met plezier naar toe.

In dit geval kon ik vrijwel direct na binnenkomst geholpen worden wat vlot en probleemloos uitgevoerd werd op een prettige manier.

Zeer prettig geholpen.

Vriendelijk ontvangst en zeer zorgvuldig en prettig behandeld.

Wennen

Ik moet nog wennen

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Vriendelijk, welkom, klantgericht, professioneel.

Je krijgt het gevoel dat je verwacht werd. De doorverwijzing was direct. Uitleg wat er gedaan werd was duidelijk. Vriendelijke benadering. Intern overleg over de vervolgbehandeling was goed, maar niet verwacht. De offerte was bijna eerder bij mij thuis dan ik zelf.

Entinge 4

930 1TV Roden