De behandeling is perfect alleen een afspraak maken voor de behandeling is een drama je krijgt een callcenter op een bandje ik heb 22 minuten aan de lijn gezeten voor ik contact had!!!
Zorgvuldige mondzorg door mondhygiënische.
Heb minder angst om naar de tandarts te gaan
Netjes geholpen en zeer correct in omgang
Goed en snel
Vriendelijke, duidelijk en fijne ervaring Ook voor de kinderen
Geen wachttijden, zeer prettige omgang en een vrolijke, professionele jonge vrouwelijke tandarts
Prettig
Nadat ik een kwartier bij de mondhygieniste in de wachtkamer zat begon het me te dagen: men heeft mij gemist! Hoezo? Bij binnenkomst zat de receptioniste in een telefoongesprek . Dus ik ga naar boven naar de mondhygieniste. Blijkt achteraf dat ik me had moeten melden bij de receptioniste, want alles gaat digitaal.
Gebitsverzorging erg goed georganiseerd met prima tandarts, mdw voor preventief onderhoud en mdw voor mond hygiëne.
afspraak was om 1 kies re trekken. de reden waarom was duidelijk. Het plan werd uitgebreid om een loszittend element er ook bij te betrekken. Dat maakte het maken van een frame compleet. De uitleg was duidelijk. Alles in een vriendelijke omgeving.
Kom een keer per jaar en heb sinds de overdracht aan puur mondzorg iedere keer andere mensen gezien. Afgelopen week de jaarlijkse controle, stond echt in 5 minuten weer buiten. Op zich een goed teken, maar de snelheid van controleren geeft niet veel vertrouwen
Door verschillende artsen behandeld te worden, wordt er geen “relatie” opgebouwd.
Ik ben vriendelijken goed geholpen
Prima uitgevoerde controle
ontspannen
Na afbreken stuk kies de volgende dag kunnen komen, de behandeling ging ook vlot.
Door een plotselinge ontsteking van het tandvlees was het pijnlijk om te eten. Gelukkig kon ik vrijwel meteen (dezelfde dag) terecht. Het probleem werd vakkundig verholpen!
Je wordt door teveel verschillende medewerkers geholpen. Telkens weer iemand anders die je behandeld of bij de receptie. Ik vind dat zeer storend.
Zie hierboven
Op tijd geholpen. Medewerkers zeer vriendelijk en correct. Mond hygiëniste geeft heldere adviezen. Prettig dat tandarts meteen langskomt in zelfde ruimte. Dat scheelt weer tijd.
afspraak tijden : goed Behandeling : goed
Prettige behandeling
Informatie vooraf over de afspraak. Op tijd geholpen .begrijpelijke uitleg over behandeling Duidelijke afspraak over volgende behandeling
Entinge 4
930 1TV Roden