De vriendelijkheid begint al bij de balie, Dat is de eerste indruk, en die is zo belangrijk.
Wat een geduld hebben Stella en Ingrid met onze kinderen. Onze zoon had een gaatje in zijn kies en deze moest meteen gevuld worden. Alles werd goed uitgelegd en daardoor is het een goeie ervaring geweest!
Vriendelijk en er wordt ook naar je geluisterd En ook wordt er goed uitgelegd van hoe en wat
Ben zeer snel en vriendelijk geholpen.
Ben zeer snel en vriendelijk geholpen.
De zorg was goed, alleen er werden foto’s gemaakt, maar met mij niet overlegd, ik neem aan dat die foto’s dan ook niet intekening worden gebracht, ik had alleen wat tandsteen, moet in Februari daarvoor terug komen,
Ben snel en vriendelijk door de mondhygiëniste geholpen.
Ben snel en vriendelijk door de mondhygiëniste geholpen.
Ik heb zeer goede ervaringen bij puurmondzorg. Je wordt er vriendelijk geholpen, en dat begint al met het maken van een afspraak. Vriendelijk voor de telefoon. Ook bij de tandarts zelf. Mijn tandarts is niet alleen vriendelijk, maar ook zeer vakbekwaam. Ik heb het volste vertrouwen in haar als tandarts. Ik ben zeer tevreden. Ik heb Gijs Wevers
Entinge 4
930 1TV Roden