Prima.
Prima ontvangst en controle afspraak gehad
Goede uitleg en snel geholpen
Ben al jaren patiënt bij deze praktijk. Kundig en vriendelijke mensen. Zeer tevreden.
Goede en kundige behandeling
Er was een stukje van mijn kies afgebroken. Ik kon binnen een week een afspraak maken voor controle en mijn kies werd meteen gerepareerd. Ook de rekening viel mij mee. Maar, omdat het voor mij het eerste contact met PuurMondzorg was, vind ik het moeilijk om meteen een totaal oordeel te geven. Over een half jaar heb ik weer een afspraak en zal ik weer mijn ervaring geven.
Ik voel mij echt een nummer bij jullie in de praktijk De tandartsen komen binnen gaan in je mond en gaan weer Vind dat raar, hoeveel moeite is het om je even voor te stellen
Ik ben altijd angstig als ik naar de tandarts ga, maar na het bezoek blijkt dit weer niet nodig geweest.
Ik werd door de tandarts rustig en duidelijk ingelict
Prettig geholpen; over deskundigheid is het voor mij als leek moeilijk te beoordelen, echter een goed gevoel.
Kwam er voor een periodieke controle en dat ging goed
Voor mijn controle ben ik zorgvuldig nagekeken. Voor tandsteen naar de mondhygiëniste doorgestuurd. Fijn dat er zo correct gehandeld wordt.
Mijn ervaring is uitstekend. Ik vind iedereen heel vriendelijk en begripvol. Ook geduldig met jonge, soms angstige kinderen. Als je klachten hebt, even bellen en het wordt geregeld. Heel prettig.
Waren te veel mensen in 1 kamer . Had niet gevoel dat de aandacht naar mij ging en Had pijn en inplaats dat ze stopt bleef ze door gaan. En snap dat druk is maar moest best lang wachten op me afspraak
Er wordt goed op de klant gelet!
De vriendelijkheid begint al bij de balie, Dat is de eerste indruk, en die is zo belangrijk.
Entinge 4
930 1TV Roden