Goede uitleg over wat er ging gebeuren
Mijn voortand was afgebroken deze is vakkundig opnieuw opgebouwd.
Heel kundig en heel professioneel . Vertellen altijd duidelijk wat ze gaan doen. En ook wat er mogelijk is qua tandzorg. Richting de patiënten ook heel belangstellend zodat je daar ook thuisvoelt. Gezellig met de "meiden" daar,hoor :) .
Goed begandel
.....
De tandarts legd duidelijk uit wat er moet gaan gebeuren. Geeft goede uitleg wat betreft poetsen van het gebit.
Deze keer onvoldoende geen goede communicatie met mondhygiënist. Met mij prothese schoon zonder overleg daar er kosten aan verbonden waren. Anders had ik geen gebruik hier van gemaakt
snel en effectief
Goed geholpen
Werd goed geholpen
prima geholpen ,alleen zou het fijn zijn dat we een tandarts/ mondhygiënist , hebben die langer blijft in de praktijk dan 1 of 2 afspraken ik heb met grote regelmaat weer een andere behandelaar een vast iemand is vele malen fijner
Hier heb ik dus geen zin in. Nvt
Pijnlijk en grof. Slechte bejegening.
Heb tandartsangst en heb dat ook aangegeven …. Goed opgepakt door de tandarts Groet, Dini Schaafsma 15-04-1957
We zijn vriendelijk ontvangen bij de receptie. Preventie ass. heeft mijn zoon goed geholpen en van advies voorzien, zeer adequaat. Zelf had ik een controle bij de tandarts. Ik heb klachten aan mijn gebit. Dit is direct opgepakt, goede uitleg en hij nam de tijd. Vervolg behandeling en afspraak gemaakt wat betreft mijn gebitsklachten. Heb vertrouwen in dat het goed komt.
Prima in orde
Ik ben zowel bij de tandarts als mondhygiënist geholpen zoals ik dat verwacht, vriendelijk en goede adviesen
Volgens mij heb ik de laatste 10 keer iedere keer een andere tandarts en een andere mondhygiënist gehad , en ik wil echt niet zeggen dat ze niet kundig zijn of niet vriendelijk maarrrrr het lijkt er op dat het commerciële belang meer weegt dan voorheen . afgelopen keer ben ik trouwens goed en vriendelijk geholpen , maar vorig jaar zat ik nog niet op de stoel of er werd mij al gevraagd of ik al eens over protheses of kronen had nagedacht ... daarom heb ik dit maal eerst de tandarts zijn werk laten doen om af te wachten wat deze zei ,,, niets aan de hand ziet er keurig uit . Dussss
Voldeed aan mijn verwachting.
Het was goed.
Netjes, correct en proffesioneel.
Heel rommelig
in roden wordt het steeds meer een proffesionele organisatie
Entinge 4
930 1TV Roden