Kennis van zaken. Gewoon goed
Voorlichting is goed, patiënt wordt tijdens de behandeling goed uitgelegd wat er gaat gebeuren, kundige mensen, vriendelijk
Deze eerste keer was goed. Veel aandacht en uitleg. Goed overleg met ons.
Goede behandeling, duidelijk wat er gedaan moest en ging worden. Klachten die ik had zijn uitstekend verholpen.
Prettige behandeling.
goed voorgelicht en prima geholpen
Anders dan Gaçanoviç
Heel leuk en goed
Prima verzorgt.
Tandartsbezoek is nou niet bepaald mijn favoriete bezigheid. De uitleg is duidelijk, ook bij foto's, en tot nu toe zijn de behandelingen goed verlopen.
Vriendelijke mensen je wordt goed behandelt
Goed uitgevoerd
goede behandeling gehad
* 06-07-2021 mondhygiënist. De mondhygiënist was een vriendelijk en prettig persoon. Maar ik heb niet begrepen wie het was. En heb het als een stagiaire ervaren. Ze heeft zich voorgesteld als assistent van de mondhygiënist? Het was veel pijnlijker dan anders en duurde langer dan anders. In mijn mondhoek "sneed" het iets. En op een bepaald moment prikte er iets in mijn lip. De behandeling duurde langer dan anders en was pijnlijker. Assistent van de mondhygiënist? Ik begrijp niet waarom de rekening dan duurder is dan anders!!! Zelf ben ik erg angstig en zenuwachtig.
Goede mondzorg. Aardige medewerkers
Na even te hebben moeten wachten werd ik opgehaald. De tandarts vertelde allemaal wat ze ging doen wat de spanning een beetje brak. Ik heb een prima tandarts en ben dik tevreden
De eerste indrukken zijn wel positief. Op tijd een afspraak beginnen kan wel beter.
Bevalt mij uitstekend toppers en jullie hebben ook geduld met mij wandt omdat ik eigenlijk een angst voor een tandarts . Ik ben blij met jullie
Was bijna goed geregeld
zeer goed
Duidelijk overleg en een prettige sfeer. Met alle begrip, vindt het alleen jammer dat bij een vervolgafspraak bij Cecilia een lange wachttijd is.
Meerdere keren geweest en ik moet zeggen dat er ontspannen en in mijn beleving professioneel wordt gewerkt.
Ik ben altijd tevreden over mijn tandarys
Hoofdstraat 1
9601 EA Hoogezand