Stukje van kies af, na belletje, zelfde dag nog terecht. Vriendelijke assistente. Aan de balie ook vriendelijk. Tot nu toe, prima daar.
Goede tandarts snel geholpen . Nette praktijk
Ik ben bij puur mondzorg, alleen nog maar kundige tand-artsen tegengekomen. Als U/Jij een dentale stoornis hebt, dan kan deze hier worden opgelost.
D
Veel liefde als mens Geduld Vriendelijkheid
Alles oké
Keurige praktijk vriendelijke mensen goede behandeling duidelijk uitleg.
Bezoek aan tandarts was goed. Mijn ervaring met de mondhygienist was iets minder goed. Een aantal keer tijdens behandeling zeggen dat je proberen moet om te ontspannen, wat ik echt probeer, maar mij niet lukt. En aan het einde dat nog een keer benadrukken waardoor ik er een rot gevoel aan over houdt. Wellicht zijn er andere manieren om mij op mijn gemak te stellen.
Na klachten over een gedeeltelijke verloren vulling werd een afspraak redelijk snel ingepland. Hier bleek een wortelkanaal behandeling achter weg te komen welke ook nog de zelfde morgen uitgevoerd kon worden. Informatie over de behandeling werd door mij op prijs gesteld.
Ik als angst geval kom hier graag weer
Ik was meteen aan de beurt, en de tandarts en assistente waren zeer vriendelijk.
Er werd goed uitgelegd wat er ging en gaat gebeuren en wat het gaat kosten.
Een ruwe belerende kleinerende behandeling van de 'nieuwe' mondhygiëniste. Heb daarna een paar uur moeten rusten met een tweetal paracetamol. Niet fijn. Heb ook geen nieuwe afspraak gemaakt. De tandartsen daarin tegen zijn aardig lief rustig en vooral zacht. Je komt daarvoor 'graag' terug.
Ben goed geholpen
De behandeling van de mondhygieniste was prima. Nam de tijd en duidelijke voorlichting hoe verbeteringen door te voeren. Behandeling door tandarts was goed. Wel een voor mij onbekende tandarts, dat is dan even wennen.
Niets aan toe te voegen
Je krijgt duidelijke uitleg en je wordt kundig en vriendelijk behandeld. Wat ik wel jammer vind, dat er veel verloop is onder het personeel.
Heel vriendelijk en professioneel. Zelfs mijn kleindochtertje van drie zei: oma….., de tandarts is wel heel lief hè? Fantastisch toch?
Ik mis alleen het spoelen en uit spugen
Voldoende
nvt
vanaf de balie t/m behandeling allemaal vriendelijke en ter zake kundige medewerkers
Netjes behandeld en correct geholpen.
Snel en professioneel geholpen
Beste tandarts die ik ooit heb gehad ..
Hoofdstraat 1
9601 EA Hoogezand