De keer er voor heb ik niet zo leuk ervaren en nu was het gewoon prettig ik hoop ook dat ik haar weer heb bij de volgende afspraak! Ik heb al zo veel gezichten gezien inmiddels wel fijn als er net als onze tandarts een vast gezicht komt
Alleen maar positieve ervaring
Erg vervelend dat er zo vaak een andere tandarts is. Ook had ik na onze tandarts afspraak een afspraak bij de mondhygiëniste deze bleek vakantie te hebben waardoor ik nu terug moet komen. Van mij wordt verwacht dat ik kom op de afspraak anders krijg ik als nog de rekening, kan ik die dan nu ook sturen? Vind dit erg vervelend en dit is zeker niet de eerste keer dat dit gebeurd.
Ik vind het erg jammer dat mijn vaste tandarts zomaar weg is gegaan zonder verdere aankondiging. Geen andere keuze qua nieuwe tandarts
Tijdens een korte controlebeurt zou er tijd moeten zijn om een kleine behandeling uit te voeren
Duidelijk is alles uitgelegd
Na verschillende mondhygiënist te hebben gehad heb ik afgelopen week op woensdag voor het eerst een behandeling gehad wat aangenaamd was en veel informatie kreeg
nvt
Zoals ik gewend ben
Vriendelijke voorkomende ontmoeting met iedereen. Dat geldt voor de telefoniste, vervolgens de tandarts assistente en de tandarts. Geduldig het gebit onderzoekend op mogelijke gaatjes en algemene toestand hiervan. Waarbij duidelijk oog voor de klant. Een compliment waardig.
Het was alleen controle en reiniging, bovendien was het meteen in de ochtend, maar ik heb niet hoeven te wachten, de controle was in enkele minuten klaar, de reiniging was grondig en de preventie medewerkster gaf duidelijke voorlichting en info. Wat niet duidelijk was , was of ik zelf een nieuwe afspraak moest maken of indien dit nu automatisch wordt ingepland.
Goede service,klantvriendelijk
De mondhygieniste.
Vakkundig en vriendelijk
Ongevraagd een gebitsreiniging ingepland terwijl ik kom voor een controle. De controle duurde 3 min, de ongevraagd gebitsreiniging wat pas word verteld als je in de stoel zit duurde een half uur. Gevolg een factuur van € 127,00. Vervolgens een mail gestuurd met mijn klacht en geen antwoord ontvangen.
Bij aankomst zat er niemand achter de balie, na 10 minuten, komt er iemand al bellend aanlopen. Na het telefoongesprek, wordt mij gevraagd wie ik ben. Nog geen 1 minuut later loopt ze geiriteerd weg en zegt ze snibig, ik heb u aangemeldt hoor.. Zat gewoon achter je balie, was ik eerder aangemeld en dus eerder aan de beurt. Nu 15 minuten na tijd van afspraak opgeroepen.
Contact met de assistenten een tandarts is prettig en goed. Er word duidelijk uitleg gegeven wat ze doen.
Ondanks geholpen te zijn door een mondhygiëniste in opleiding ging het prima, het duurde wel wat langer maar dat vind ik logisch. Prima geholpen.
Goeie lieve aardige mensen word snel geholpen ben zeer tevreden
altijd vriendelijk zeer deskundige tandartsen
Er was een stukje vulling afgebroken van een kies waar al een kroon voor was gepland. Na contact met de tandtechicus besloten om dezelfde dag nog twee kronen aan te meten (op goede vrijdag!). Door de tijdsdruk ging de behandeling erg gehaast. Verder prima service
Geen problemen.
De mondhygiënist was te grof. Niet fijn.
Hoofdstraat 1
9601 EA Hoogezand