Bij controle gelijk behandeling gedaan
Sinds de overgang naar een grotere praktijk heb ik al diverse tandartsen gehad. Kan me voorstellen wanneer je vaker iets met je gebit hebt dat dit niet echt prettig is. Het wordt naar mijn mening ook steeds commerciëler.
Ik vind het best wel vervelend dat je bij elk half jaarlijkse afspraak een andere tandarts krijgt
Ik vindt dat ze beter met clienten moeten omgaan en optijd melden niet de dag zelf !
vriendelijk personeel, ik ben tevreden met de behandeling die ik heb gekregen
Mijn probleem met gebit en kaak werd zorgvuldig behandeld.
Prima ontvangen en snel en goed behandeld
Direct aan de beurt bij de mondhygiëniste. Toen was het wachten. Ben naar de balie gelopen bleek dat ik niet op de lijst stond voor de tandarts. Ben toen wel vlot geholpen.
Tandarts team top en vervolg mondhygiëniste plezierig
Ik ben heel erg te vreden met mijn tandarts en mondhygiënist.
Ik ben prima ontvangen. Mijn gebit is zorgvuldig onderzocht en naar aanleiding daarvan zijn er behandelafspraken gemaakt.
Duidelijke uitleg
Heel erg prettig, vriendelijk en deskundig
Ben tevreden met de deskundigheid
Helaas word het hier iedere keer slechter.. Hoe kan het dat ik kiespijn heb? "Ja geen idee en de computer werkt even niet dus we kunnen niet kijken naar de oude foto's" Oke.. Hoe zit het met vergoedingen etc? "Ja ook geen idee de computer werkt niet mee" ook de vriendelijkheid was jaren geleden beter.
Vriendelijk ontvangst,goede uitleg
Geen bijzonderheden
Tandarts was goed. Bij de tandarts hoorden we dat de mondhygiëniste niet aanwezig was. De tandarts verwees ons naar de receptie. Hier was niemand aanwezig en we zijn toen naar huis gegaan. Vreemde gang van zaken terwijl we dinsdag nog een herinnering kregen voor onze afspraak met de tandarts en mondhygiëniste.
na de plaatsing van de implantaten werd mij geadviseerd contact op te nemen met de afdeling die mijn onderprothese geschikt maakt voor plaatsing over de implantaten. WAT EEN ELLENDE.
Goed geholpen bij het weer mooi maken van mijn beschadigde tanden. Een oude reparatie die over tijd is verkleurd weer bijgewerkt zodat ik weer met een mooie glimlach rond kan lopen.
Zoals altijd vriendelijk geholpen en ondanks dat de afspraak op woensdag was geen tijd uitloop.
Kwaliteit van de zorg gaat achter uit ook moet je veel meer betalen dan dat je als zorg krijgt mijn tandarts Silia doet wat ze kan ook aan uitleg wordt niet getwijfeld.
Voor het eerst bij nieuwe tandarts en meteen een behandeling gehad. Fijn dat ik op zo’n korte termijn terecht kon. Kies is weer gevuld, duidelijke uitleg en behandeling.
Altijd goed en vriendelijk
op mijn gemak