Op tijd aan de beurt. Vriendelijk
De mondhygiënist heeft me duidelijk verteld dat ik mijn tanden goed verzorgde.
profesioneel
Vriendelijke mondhygiëniste en de apparatuur die gebruikt werd tijdens de behandeling, met name het apparaat met zoute smaak, werkte prettig
Fijne tandarts, geeft uitleg wat ze doet. En wat er moet gebeuren. Rustig en kalmerend.
Oké
correct
Goed. Behandeld
Alleen de tijd als je een afspraak maakt mag wel wat korter, als je een controle moet verzetten dan kun je pas 1 of 2 maand later heen
Kwam voor controle maar werd gelijk geholpen door de mondhygiene tussen door kwam de tandarts voor 3 minuten langs en torn ging de mondhygiene weer verder ik lag op een kamer waar veel herie weg kwam van andere tandartsen iedereen kon maar in en uit lopen totaal geen privacy voor de patient
Mijn ervaring is positief. Kort geleden heb ik een gecompliceerde behandeling ondergaan. Het was een lang traject , maar uiteindelijk ben ik tevreden met het resultaat.
Ik ben goed geholpen door zowel de tandarts, als de mondhygieniste. Ze luisteren goed naar de klachten en leggen alles duidelijk uit. Ik ben tevreden!
Prima!
Geen
Het was de eerste keer bij jullie Tandarts Kuiper had vakantie maar ben heel goed door jullie geholpen. Ik weet de naam van de tandarts niet meer
Men neemt de tijd om alles goed uit te leggen.
Ik kwam bij Puur terecht omdat mijn eigen tandartspraktijk gesloten was. Hoewel men niet op de hoogte was dat Puur vervanging was, werd ik toch direct, snel, en goed geholpen. Wel vond ik het vreemd dat er direct een foto gemaakt werd? Maar verder, fijne praktijk, fijne tandarts en goede zorg!
Na 3 jaar weer naar de tandarts. Mijn gebit is gecontroleerd, en reiniging gehad van tandsteen. Vergeleken bij mijn vorige tandarts heb ik dit als niet pijnlijk ervaren. Ben heel blij met m’n overstap naar Puur.
Leuke mond hygiëniste, heel vrolijk en spraakzaam! Was een leuke afspraak bij de tandarts!
Geen wachttijd. Prettige tandarts, vriendelijk en accuraat.
Hoofdstraat 1
9601 EA Hoogezand