zeer goed
Goedemorgen, Ik ben eigenlijk helemaal niet van het schrijven van een beoordeling. Maar om de kwaliteit te verbeteren maar gedaan. Wat mij stoort is het steeds wisselen van tandartsen en mondhygiënisten. En dat de tandarts een vluchtige controle doet tussen het bezoek aan de mondhygiëniste door bijzondere ervaring. Tevens klopte de offerte niet omdat ik hem persoonlijk heb nagekeken , scheelde €40., toch veel geld. Geen excuus of niks . Als jullie voor kwaliteit willen gaan zou ik dit ter overweging mee willen geven. Met vriendelijke groet, Simone Wagenborg
Ik heb erge tandarts angst maar met mijn tandarts gaat het goed. Ze legt het altijd goed uit en als het even niet gaat neemt ze de tijd.
Vriendelijk ontvangen, goede uitleg over wat er gebeuren moet, geen moment zenuwachtig geweest.
heel goed
Prima geholpen, duidelijke uitleg.
We zijn door dentaal totaal doorverwezen naar puur. We hadden daar een afspraak om te praten over implantaten. Maar de tandarts was alleen met mij ingesprek en niet met mijn moeder. Hij kwek ook alleen mij maar aan terwijl mijn moeder er gewoon bij zat. Kreeg het gevoel dat mijn moeder dement was en er niet bij was en dus ook niet voor zichzelf kon spreken. We gaan nu via mijn tandarts (tandarts praktijk gaaf) Het traject verder in. Die zien mijn moeder in ieder geval wel voor vol aan.
Elke keer als ik kom heb ik een andere tandarts of mondhygienist. De service is goed
Moest voor implantaten, waar ik vreselijk tegen op zag, en ze hebben me zo gerust gesteld heb het als zeer prettig ervaren
Goeie tandarts, bij klachten kan je er snel terecht om geholpen te worden, ook de mondhygiëniste geven goed advies voor je gebit. Ik ben over het algemeen zeer tevreden over deze tandarts.
Fijne omgeving met kundig personeel
Gewoon goed
Jammer alweer een nieuwe tandarts, helaas weer niet op de hoogte gesteld, aardige man hoor maar weer ben ik boos
Professioneele behandeling
Omdat ik Parkinson heb, weet ik, dat de zorg voor mijn gebit er de laatste tijd bij is ingeschoten. Wacht nu af wat de kaakchirurg zal voorstellen. Vrgr.
Vakkundige behandeling en bijna pijnloos
is goed
Ik moet wel zeggen dat je zelf er goed om moet denken om af te spreken voor een bv controle. Bij was het anderhalf jaar geleden. Per toeval belde ze mij om mijn mans afspraak te verzetten. Dusss Behandeling is was prima. Er wordt wel regelmatig afgezegd...verzet Bettina
Netje volgens afspraak goed en netjes geholpen duidelijke uitleg wat ze gingen doen
Vrouwelijke tandarts assistent en de tandarts zelf super leuke en vriendelijke mensen behalve de baliemedewerkster echt een b****
Zonder het informeren van de cliënt. Onaangenaam verrast
Zie boven
Hoofdstraat 1