Ik had om 09.10 uur een afspraak en was pas om 09.50 uur aan de beurt. Niemand die mij even kwam vertellen waarom het zo uit liep. Later begreep ik dat er ziekte was, daar kun je niets aan doen maar meld het even zodat er meer begrip voor is. De behandeling op zich was prima, geen klachten over.
Bij beide zowel de tandarts als mondhygianist alles goed
Ben heel goed op gevangen i.v.m angst voor de tandarts
E-mails voor een volgende afspraak worden niet gestuurd, dus moet je er weer achteraan fietsen of bellen. Meermaals gebeurd. Dus vind ik een kaartje meegeven beter. Sorry.
De behandelaar vroeg te laat assistentie bij tandarts
Voor de eerste keer gekomen ik vond dat ik enorm goed was geholpen. Tandarts en de assistent waren supper lief en hadden een luisterend oor.. Aanrader ! Ik zou volgende keer ook niet naar een andere tandarts gaan ben er supper blij ermee !! :)
Vriendelijk en je krijgt veel informatie.
Niet uitnodigend om naar de mondhygiënische te gaan door elke keer een ander onervaren mensen te laten uitvoeren.
Zeer prettig geholpen ook aan gegeven dat ik deze tandarts de volgende keer ook wil
ben heel goed geholpen.
Goed geholpen en rustig uitgelegd over verdere behandeling.
Vriendelijk, luisterend , en goed advies zowel mondhygieeniste als de tandarts. Aanbevelingen en tips zijn altijd welkom tbv een hoger doel , jetcwelzijn van de patient!
Matige behandeling.
zie boven
10 is uitsteken
Heb een slecht gebit maar zij proberen het goed te onderhouden/ repareren.
Voor de 4e keer binnen 6 maanden is er weer een afspraak afgezegd, 1 dag van te voren. Dit heeft me al 4 vrije dagen gekost hierdoor...bedankt!!
goed geholpen terwijl ik tandarts angst heb.
Je wordt gezien en behandeld als een mens ipv 'alleen maar een bron van inkomsten'. En daar door ervaar je ook minder stress met als gevolg dat de behandeling alleen maar een beter resultaat geeft dan met stress. ..... Aldus Sprak Rob!
Nemen alle tijd
Professionele behandeling en heel vriendelijk
"
Hoofdstraat 1