Het zou wel fijn zijn om eens dezelfde tandarts te hebben ipv elke keer een andere
Bijna een half uur in de wachtkamer gewacht op ons afspraak en vervolgens te laat op m'n volgende afspraak dit is nu de 4e keer dat we bijna een half uur langer moeten wachten
deze keer was allesgoed geregeld en klopte de tijd ook met de afgesproken tijd. Alles prima geregeld
Geen bijzonderheden
Relax en op tijd geholpen
ze zijn heel aardig
Goede tandzorg. Deskundig en vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg
Het valt daarnaast op dat dossier informatie niet doorgestuurd wordt naar een medebehandelaar van een andere lokatie, De informatie was zeker van belang geweest voor de controle afspraak Als patiënt heb ik daar geen kennis en inzicht in en ging uit van een digitaal dossier bij beide lokaties
Goede uitleg van de preventie assistent Tandarts ook vriendelijk en duidelijk
vriendelijke medewerksters, coorrect. Leggen alles uit
Ik werd goed geholpen, personeel is kundig en vriendelijk. Vond het wel wat vervelend dat ze een oordeel over mijn medicatie en reden had. Dit was later wel weer goed Ook wilde ik een nieuwe afspraak plannen maar er was niemand bij de balie en ik kon ook niet "bellen" en ben dus weggegaan
Duidelijk en vriendelijk.
Een nieuwe tandarts, geen punt want die is zeer aardig. Ik ben bang en ze hield rekening ermee.
Alles is een rommeltje Ook loopt het altijd uit . En moet je nog een keer trug komen omdat er nooit tijd is Veel verschillende tandartsen geen idee wie die van mij is... En Nederlandse taal is geen must blijkbaar. Ook met kindjes niet er varen waardoor je gewoon ook weg word gestuurd. Ik ga overstappen Ook personeel wat constant in en uit de kamer loopt terwijl je daar licht om even over haar plannen te vertellen...
Ben goed voor gelicht en geholpen dankje wel
Ze nam alle tijd voor mij. Ik ben nogal een mietje voor wat betreft tandarts ed. Ik had van te voren mijn angst kenbaar gemaakt en daardoor ging ze rustig met mij om en nam ze de tijd voor mij. Heel fijne ervaring gehad daardoor.
Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt
Er is tijd en aandacht
Ik was nog maar net binnen en werd al opgeroepen voor mijn controle. Fijn dat het zo snel gaat!
Achteraf dacht ik wel dat de halfjaarlijkse controle kort duurde in vergelijk tot vorige keer. En een andere tandarts. In de lijst staat tandarts Donia niet genoemd zie ik bij de vragen onderaan. Twijfel over deze halfjaar controle neemt dus toe.
Hoofdstraat 1
9601 EA Hoogezand