Voor de volgende keer heb ik een afspraak gemaakt om de oude vulling te vervangen.
Vriendelijke personeel
Een prettige behandeling door mondhygiëniste Sarah, rustig, duidelijke uitleg van wat ze gaat doen, kortom, prima! Alleen de behandelstoel is wel erg hard…
prima. volgens verwachting
Mooie zaak, netjes, schoon, aardige mensen!
Hij komt waarschijnlijk uit het oostblok
In de wachtkamer was het zoals eerdere keren weer ijzelijk stil ziet er wel leuk uit maar een muziekje of tv met leuke foto's zou wat afleiding bieden. Mondhygiĕniste was invalster maar wel heel goed. Tandarts ook weer een onbekende maar ook heel kundig. Even moeten wachten is geen probleem alleen wil ik dan graag weten waarom en hoelang. Tot over 6 maanden. Vriedelijke groet, E.Roggen.
Als je binnenkomt en er staan 2 dames van puur mondzorg bij de balie die geen hallo zeggen, maar alleen maar naar een beeldscherm staren, vind ik niet netjes. Je kunt op z’n minst hallo zeggen, en ik sta u zo te woord. Negeren is echt niet ok
Ik kom met regelmaat bij een mondhygiënist. Nooit zo onprettig als bij jullie. De behandeling was ruw en pijnlijk. Nadien liep het bloed aan alle kanten over mn tanden vanuit het tandvlees. Nooit zo meegemaakt en volgens mij niet normaal. Ter plekke niet gemeld om niet kinderachtig te zijn, had ook nog niet door dat alles bloedde.
uiterst vriendelijk en alles goed uitgelegd wat ze gaan doen.
Voelde mij bij haar in goede handen. Ze luisterde goed naar mijn klachten en kwam met oplossingen.
Fijne en rustige behandeling
Nvt.
Tandarts kon ik niet goed verstaan
Ik heb goede ervaingen
Behandeling vakkundig en pijnloos
Mooi op tijd aan de beurt en uiterst vriendelijke mensen.
Vriendelijke kundige mensen, die goed met hun werk bezig zijn.
Grondig en professioneel behandeld
Geen uitleg over de behandeling en de mondhygieniste gaf zelf aan dat ze met deze apparatuur nog nooit had gewerkt. Ik ging zonder pijn heen voor alleen beperkt tandsteen verwijderen. Had daarna zelfs paracetamol nodig om de pijn te bestrijden.
Clean en vakkundig geholpen
Helaas weer een andere tand arts
Hoofdstraat 1
9601 EA Hoogezand