Elke keer een andere mondhygieniste dus geen continuiteit in behandeling. Over het algemeen aardige mensen wat verder onpersoonlijk blijft tandarts kan ik aanbevelen, de wisselingen in mondhygienisten niet
Vriendelijk, belangstellend, professioneel.
In februari verloor ik twee kronen, men wist kennelijk niet hoe op te lossen. Naar tandtechnicus gestuurd, kon niets betekenen. Naar implantoloog gestuurd , kon niets betekenen. Op igen initiatief naar UMCG geweest. Eindelijk na 5 maanden is een oplossing bereikt, niet door meedenken van puur Mondzorg!
De behandeling was vrij snel en zonder problemen. Goed geïnformeerd en vriendelijk personeel.
Tandarts controle was prima. Controle bij de preventie werd voor het eerst door de kinderen en mij zelf als pijnlijk en onprettig gevonden
Was goed
Mondhygiënist. Na 2 week nog pijn aan tandvlees . Nog nooit gehad. Graag andere volgende keer
keurig op tijd geholpen communicatie goed behandeling, i.c. vooronderzoek goed nieuwe afspraak vlot gemaakt afmelding bezoek mondhygiëniste 's morgens telefonisch geen nieuwe afspraak hiervoor
Ik ben vriendelijk en goed geholpen, door de mondhygiëniste.
a
Was snel aan de beurt en na 20 minuten weer buiten zonder pijnlijke kies
Netjes geholpen door de mondhygieniste met duidelijke uitleg ivm gebruik tandenstokers
Ik had een afspraak voor gaatjes al in december gemaakt Was al twee keer uitgesteld door ziekte van de tandarts/Mondhygenist De afspraak was niet goed doorgekomen kwam voor gaatjes te vullen...maar ze deden alleen controle en moest weer nieuwe afspraak maken voor gaatjes vullen... Ze hebben zich verontschuldigd ....
Als ik kom is het altijd professioneel en netjes maar ook gezellig de boete voor te laat aangeven is wel duur maar dat licht bij je zelf
Goede eevaring.
Was goed
Jong team van tandartsen die proffesioneel en vakkundig hun werk doen
Wat ik fijn vind is vooral dat je in 1 afspraak mondhygiënist en tandarts hebt. Vriendelijk personeel en tot nu toe al 3 jaar goed geholpen
Nette en goede behandeling, ik ben zeer tevreden .
Vriendelijk personeel en een prettige behandeling
Kundig, vriendelijk geen lange wachttijden
Mijn behandeling was zeer pijnlijk maar ik kreeg duidelijk uitleg wat er ging gebeuren Dat ik een 8 geef heeft er mee te maken dat het wel erg duur is
Ben naar alle tevredenheid geholpen
Er was ook ruimte voor mijn persoonlijke omstandigheden
Hoofdstraat 1
9601 EA Hoogezand