Ik heb een hele goede ervaring gehad. Ik was al jaren niet meer geweest door mijn angststoornis en was daardoor ook erg bang om weer heen te moeten. Maar ze stellen je erg gerust en luisteren ook goed naar je wensen. Zo had ik gevraagd om even te weten wat ze gaan doen, voor ze het doen omdat dit het voor mij wat makkelijker maakt. Hier werd met alle liefde naar geluisterd! Dus zeker aan te raden!
Wel vindt ik dat de receptie beter bezet mag worden. En ze moeten beter opletten als er actie ondernomen moet worden om mijn moeder weer op te halen, i.p.v. 3kwartier in een wachtkamer te laten wachten.
Vriendelijkheid, duidelijkheid staat hoog in het vaandel. Een oprecht welkomgevoel bij aardige hulpverleners
Ik ben zeer tevreden over de behandeling advies mee gekregen
Uitstekende behandeling door mondhygiëniste, toen de tandarts kwam controleren werd er één klein gaatje geconstateerd. Omdat er bij dezelfde tandarts een andere afspraak uitviel kon dat gaatje direct gevuld worden.
Zag er tegenop. Eigenlijk valt het achteraf weer mee. Ik werd goed op mijn gemak gesteld. Heel prettig.
Vriendelijke mensen en goede zorg
een minpunt: op 27-02-2023 heb ik mevrouw Soppe op de praktijk gesproken over een eventuele sponsoring van de plaatselijke voetbalclub. Afgesproken is dat ik via hoogezand haar een mail met sponsormogelijkheden zou sturen.Dit heb ik dezelfde dag gedaan. Vervolgens heb ik niets meer van mevrouw vernomen, ondanks dat ik de mail zeker nog eens 4 x naar hoogezand heb gezonden, met de afspraak dat hoogezand dit zou door sturen naar mevr. Soppe. Het is natuurlijk goed mogelijk dat er van de kant van uw bedrijf geen belangstelling is, maar een reactie op de mail lijkt me niet meer als fatsoenlijk. vriendelijke groeten, Koos Galdermans
Fijne ervaring, heel geduldig met mijn kinderen. Hwbben hun er goed bij betrokken. Gaven antwoord op de nieuwschierige vragen van hun.
Fijn warm vriendelijk controle goed gevoel naar huis op naar stap verder...
aandacht voor de bezoeker
Ik heb 50 minuten moeten wachten voor het plakken van een spalkje. Niet even een melding dat men uitloopt. Uiteraard wel excuses maar zulke lange wachttijden moet je toch echt zien te voorkomen.
Begripvol voor mijn angst en op tijd geholpen.
prettig geholpen
Wordt vaak gebeld of we eerder kunnen. Maar dan zijn we gewoon op de oude tijd waar we op stonden.
Erg fijn, er wordt goede uitleg gegeven, en ingespeeld op de situatie
Medewerkers zijn erg sociaal en lief voor de kindjes. Mijn dochter van 5 was in het begin erg bang voor de tandarts, zij werd ook niet gedwongen om de stoel te gaan liggen. Gaande weg hebben zij op een rustig en goede manier mijn dochter geholpen waardoor zij nu wel in de stoel wil liggen. Mijn dochter van 2 heeft de laatste keer voor het eerst in de stoel gelegen. het werd haar op een leuke manier verteld wat de tandarts ging doen. Na het controle kregen mijn meisjes een high five en een beloning.
Beide behandelingen mooi op tijd, snelle afhandeling, goede uitleg.
Vriendelijke ontvangst en vervolgens een Controle behandeling door een vriendelijke tandarts die duidelijke uitleg gaf.
Prettig en duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren met mijn implantaten
Fijne mensen . Stellen je op je gemak
Het was hoe ik het had verwacht.
Aardig personeel
Hoofdstraat 1