Aanbevelen kan ik na twee x niet zeggen.
Bij het plaatsen van twee implantaten , bleek één van de twee dieper in de kaak te zitten dan gebruikelijk, daardoor was de gebruikelijke afdekking te klein waardoor het tandvlees over de afdichting groeide. Een langere afdekking was NIET aanwezig en moest besteld worden. Er zou gebeld worden als de juiste afdekking binnen was. !!! WAS DUS NIET OP VOORRAAD. Er stond een afspraak gepland na twee weken en ben naar de praktijk gegaan. Konden niets doen dus weer naar huis. ( heb de indruk gekregen dat er direct gebeld werd naar leverancier). drie dagen later kon ik komen. Van behandeling Geen nota gekregen maar van de verdoving WEL. Is niet veel doch zou overbodig behoren te zijn plus extra gang naar prakktijk. Ik weet niet hoe de behandelaars betaald worden , maar dat ze het TE DRUK hebben lijkt me geen goede zaak. Ik zou het op prijs stellen als er op dit bericht een reactie volgt naar : [email protected] Eerste behandeling door Celso de Sousa (hoofdbehandelaar) en de laatste twee door Albert Herbig
Goeie tandarts!+:'
Zie boven.
Vriendelijke ontvangst, keurige wachtkamer en behandelkamers en kundige zorgverleners
Er is tijd en aandacht.
Controle ging erg snel, stond binnen 5 minuten weer buiten, maar ga er van uit dat het goed gedaan is
We waren als gezin en mijn kinderen vonden het niet prettig dat ze de tandarts niet goed konden verstaan ivm buitenlandse komaf Voor mijzelf was dat ook lastig te verstaan
Zeer vakkundig en rustig een vulling vervangen. Goede uitleg en prettige sfeer.
het financiele verhaal wordt, tegemakkelijk mee om gegaan.
Snel geholpen. Kreeg informatie over wat er gedaan werd en opties die ik kon nemen.
Door pijnklachten en vakantie van mijn eigen tandarts, hier terecht gekomen. Snelle actie en reactie en vakkundige tandartsen
X
Eerdere ervaringen minder nu wordt er wel gedaan wat ik graag wil. Vr.gr Tjittie Smidt.
Eerst bij de preventie goed geholpen en al het tandsteen verwijderd. Daarna door naar de tandarts die snel haar werk kon doen met het schone gebit. Was niet veel te melden, maar wel details werden opgemerkt
weinig parkeer gelegenheid
Ik ben als de dood voor de tandarts maar jullie doen aan alle kanten jullie best me door elke behandeling heen te helpen
Goede service vriendelijk en vertelt mij wat ze gaan doen
Fijne tandarts en nergens last of pijn van gehad
—
Zie boven. Ik voelde mij gelijk weer in goede handen bij hr.Herbig Ook de tand/mondhygiëniste heeft voortreffelijk werk geleverd. Zeer tevreden. Ik heb gevraagd of zij het vlg. keer weer wil doen.(ik dacht dat ze Nynke heette , met hoofddoekje in het haar!) Vr.groet Herman Schoo
vriendelijke mensen goede voorlichting vragen worden voldoende beantwoord deskundige behandeling
Aalsumerpoort 7
9101 JJ Dokkum