Wij zijn allebei niet blij om naar de tandarts te gaan. We zijn bij Emma geweest,voldeed prima Houden zo Fam Buwalda
mooi schoon gebit en goede behandeling
Ik wist niet naar wie ik toe moest, had gedacht naar dezelfde mondhygiëniste. Bij navraag kreeg ik daar antwoord op en om welke reden.
Mondhygiëniste was rustig en subtiel tijdens de behandeling. Bijzonder aardig iemand waar ik graag terugkom! Complimenten voor de praktijk!
Een fijne sfeer en tijd voor uitleg ook aan de kinderen op begrijpelijke manier
Ik vind het helemaal goed.
Na mijn controle bij tandarts direct een afspraak kunnen maken de volgende dag bij de mondhygiëniste om een de klacht te verhelpen, ben zeer tevreden met het resultaat en kwa kosten viel het mij ook mee! Kortom 5 sterren voor de personen die mij geholpen hebben van afspraak tot aanpak.
Flexibiliteit ontbreekt bij receptie
Gebroken brug hersteld en naar tevredenheid behandeld.
Vlot geholpen, maar had ook geen bijzonderheden
Oke
Prima..alleen nieuwe afspraak maken is niet meer zo eenvoudig. Altijd 1x in het half jaar.. dus maart 2022. Nee juni pas..dat vind ik echt heel erg.. Was nooit zo.. en wat ik een beetje vreemd vind ..ik kon in augustus zo mijn afspraak verzetten naar september.. Ra Ra.. Wel met de receptie dame afgesproken dat als er iemand uitvalt in februari maart dat ik dan gebeld wordt. Dus wat afspraak maken betreft is dit slechter vergeleken met tien Albert nog zijn eigen praktijk had.. Hopelijk valt er iemand uit in februari of maart..
Geweldig Team Joke en Herbig!
Vriendelijke ontvangst/goede adviezen
Een hartstikke fijne praktijk.
Goede zorg, vriendelijke mensen, rustige sfeer, ruimtes zijn netjes en schoon
In mijn jonge jaren heb ik veel angst voor de tandarts gekregen. Ik kan zeggen dat Albert Herbig mij (ook al weer jaren geleden) geholpen heeft van die angst af te komen. En dat maakt een groot verschil waar ik nog steeds dankbaar voor ben.
Vriendelijk en zorgvuldig
Ondanks dat ik een hekel aan de tandarts heb, wordt hier goede service geleverd en zijn de medewerkers erg vriendelijk.
goed en vriendelijk
Altijd goed
goed ontvangen en toegankelijk ben slecht ter been
Aalsumerpoort 7
9101 JJ Dokkum