De tandarts dacht mee met mijn probleem en wist een goede oplossing aan te reiken
Goede ontvangst, goede uitleg. Vriendelijk. Geeft vertrouwen.
PUUR Mondzorg Dokkum is een prettige tandartspraktijk om naar toe te gaan. Mijn 'vertrouwde' tandarts in een nieuw jasje. Wel mis ik de bekende gezichten bij de balie.
We zijn al jaren bij Herbig en het blijft een fijne tandarts voor jong en oud.
Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad. Word altijd goed geholpen en behandelt.
Goed en vakkundig
Maar het onderhouden is beter dan maar op zijn beloop laten
Heerlijke boorervaring
Prima.
de mondhygiëniste Nienke is een vakvrouw.
Vriendelijke benadering en zeer duidelijk wat er gedaan wordt. Persoonlijke aandacht was duidelijk aanwezig.
Netjes, vlot en vriendelijk
Het aanbrengen van een nieuwe vulling is uitstekend uitgevoerd.
Ik heb de manier waarop consulten plaats vonden als erg goed gevonden. Prima behandeling en de rust waarin er alle tijd was voor uitleg.( hoewel ik me kan voorstellen dat andere patienten in de wachtkamer de eventuele uitloop van hun beurt niet zo prettig hebben ervaren)
Je voelt je welkom, zijn vriendelijk en correct
Prettig geholpen allen was de tandarts niet al te best te verstaan door mondkapje en buitenlands Accent
Mijn tandarts is tandarts Herbig, daar ben ik heel tevreden over. Ema heeft een vulling gedaan toen ik kiespijn had. Dat deed ze heel voorzichtig. Niks op aan te merken.
Goed, hij neemt de tijd voor je.
Nemen echt de tijd voor je
Goede tandarts, al 33 jaar! Leuke assistent! Mondhygiënischte ,geeft goede uitleg en verwijdert mijn tandsteen altijd met grote zorg!
ik heb geen pijn hat was okay
Zeer prettig geholpen. Er werd ook goed meegedacht!
Aalsumerpoort 7
9101 JJ Dokkum