Goed geholpen,alleen na de tijd veel pijn.
goede behandeling
Vulling, perfect uitgevoerd
Kundige mensen, alleen de wachttijd is veel te lang.
Er wordt tijd voor je genomen, ook als je vragen hebt.
Mijn tandarts is fantastisch. Hij is vriendelijk, duidelijk, eerlijk en werkt voorzichtig en netjes. Ik ben mee verhuisd naar de nieuwe praktijk omdat ik mijn tandarts erg graag wou aanhouden. De praktijk is netjes en de ontvangst is goed. Ik vond het wel erg jammer dat mijn vervolgafspraak niet na een half jaar maar na 9 maanden plaatst kon vinden ivm drukte.
Erg vriendelijk personeel. Personelijke benadering. Nemen de tijd voor je. Gemoedelijke sfeer.
Ik ben goed geholpen .En kreeg ool nog een goede uitleg voor het elektrisch tandenpoetsen ....TOP
Het personeel is erg vriendelijk en neemt de tijd om even te vragen hoe het gaat. Verder zijn ze duidelijk in de communicatie zowel op locatie als via de mail etc.
Ik ben nu 3 x geweest in de nieuwe praktijk en elke keer moest ik lang wachten Mijn ervaring vond ik beter in de vorige praktijk
Ik voelde mij prettig behandeld.
Kon veel eerder dan de afspraak omdat er iemand uitviel. Vlotte afhandeling en prettig personeel.
Volgens mij ligt er geen lectuur in de wachtruimte.
Alles goed voor elkaar, behalve maken van afspraken, de agenda is naar mijn idee veel te vol/te veel mensen.
Ze was erg rustig en voorzichtig, wat ik prettig vind. Ook bij mijn dochter van 2,5 jaar die voor het eerst mee was ging ze zorgvuldig en lief om. Persoonlijk zou ik het prettig vinden om 1 en dezelfde tandarts te bezoeken.
Uitstekend geholpen door mijn eigen tandarts die ik al jaren heb. Alleen de enorm rumoerige behandelkamer, je hoort werkelijk alles. Alle gezellige onderonsjes van het personeel, de pakketbezorger.. Daarbij nog de keiharde radio. Storend en gebrek aan privacy. Deuren in de behandelruimtes! Dat zal niet afdoende zijn want de ruimtes zijn niet voldoende geïsoleerd heb ik het idee maar geeft iig wel meer privacy.
Je word goed geholpen
Ben heel erg goed geholpen goed verdoofd bij tand trekken en ging super goed herbrig heeft het heel erg goed gedaan controle was ook alles goed geen gaatjes
Het was een leuke en plezierige ervaring met veel openheid in de gesprekken tijdens de behandeling!
Heel prettig en vriendelijke assistent
Altijd een persoonlijke noot
Aalsumerpoort 7