Behandeling bleek niet (meer)| nodig te zijnonder problemen werd dat medegedeeld, Bedankt
Pocketmeting. Noodzakelijk maar is een nare ervaring. Maar kan blijkbaar niet anders. Veel vragen zijn door mij met nvt ingevuld aangezien de uiteindelijke behandeling nog moet plaatsvinden.
Keurig en vakkundig geholpen, in een ambiance die zeer netjes en modern is
Zeer goed alles weer schoongemaakt en tandsteen verwijderd door de mondhygiënische, een behoud voor je gebit. Na afloop tips voor een nog betere mondhygiëne. Over half jaar weer een afspraak.
over het algemeen wel goed
Een gaatje laten vullen bij Silvia. Niks gevoeld van de verdoving. Prettige ervaring. Verteld wat ze doet.
Ja heel goed nu het Fries nog leren
De diensten die de tandarts levert zijn heel goed, daar is niets op aan te merken. Maar, als je de eerste afspraak van de dag hebt (8 uur), de voordeur nog op slot is en de afspraak pas om 8.10 begint dat heb je de werkvoorbereiding niet helemaal op orde.
Sinds overname tandarts door PUUR vind ik een bezoek aan de tandarts er niet beter op geworden. Minder klantvriendelijk aan de balie en tijdens de behandeling het gevoel dat er vooral geld moet worden verdiend (natuurlijk moet dat), maar eerder was dit gevoel bij mij niet aanwezig. Wellicht door het persoonlijkere contact. Gelukkig heb ik naar de tandarts gaan nooit als iets vervelends/spannends gezien. Dus ik vind ik oké zo. Allang blij dat ik mijn 'eigen' tandarts nog zie 1x per jaar.
Toch behoorlijk opdringerig over dure behandeling. Is alles echt nodig?
Ik had een gaatje en er moest dus geboort en gevuld worden. Omdat Beurze afwezig was had ik een andere tandarts. Ze heeft zeer goed werk geleverd. Had bewust geen verdoving en heb er ook niks van gevoeld. Dik tevreden!! Haico Kingma.
Goed geholpen Vriendelijke mevrouw met duidelijke uitleg
Behandeling ging soepel en er was geen wachtrij
Alles is daar goed.
Prima tandarts dhr.Herbig, ontvangst receptie vriendelijk en meedenkend.
Prima behandeling door Emma en Joke
Een zeer betrokken team.
Gewoon goed
heel erg goed
Duidelijk en goed geholpen
Groot nadeel is dat je voor bijvoorbeeld tandsteen een afspraak moet maken, bij de meesten tandartsenpraktijksn wordt dit meteen behandeld. Dit is bij meerdere dingen.
Klantvriendelijk, wel erg commercieel ingesteld. toch als cliënt wil ik wel wat meer inspraak hebben over mijn eigen gebit en de behandelingen en wat ik wel en niet wil laten doen. Verder is de tandarts prima, echter ben ik nog niet helemaal over stag om helemaal naar Puur mondzorg over te stappen. met de reden dat mijn andere huidige tandarts ook op zich goed is.
X
Aalsumerpoort 7