Is helemaal prima
Moest ook naar tandtechnicus, dit kon direct, zonder afspraak.
Vlotte behandeling en leuk amicaal personeel.
Hoewel ik altijd zeer gespannen ben als het om tandartsafspraken gaat en het liefst afbel om het dan te verzetten gaat het hier tot nu toe altijd goed. Helaas moet ik een gebitsreiniging en daar heb ik een zeer slechte ervaring mee, we zullen zien hoe het hier gaat.
Ik kon dezelfde dag nog geholpen worden, i.v.m. kapotte vulling in voortand. Goede uitleg en het ziet er weer mooi uit!
Duidelijk en kalm!
Ik had een afspraak bij de mondhygiënist en die gaf aan dat ik beter en harder moest poetsen op mijn tandvlees. Nu ik dat heb gedaan, heb ik meer klachten dus dat vond ik niet prettig. Maar over het algemeen ben ik wel heel tevreden over deze tandartspraktijk.
wij zijn zeer tevreden
Gewoon goed
Positief.
Ik heb een prima ervaring bij Mond zorg.
Een nette praktijk met vriendelijk personeel. En ze nemen de tijd voor een goede behandeling en advies.
Is niet mijn favoriet, ijskoude lucht en water vind ik niet prettig
Beurze is goed (halfjaarlijkse controle) Tandsteen weghalen bij mondhygiënist was goed Vreemd dat je factuur krijgt terwijl het anders via je zorgverzekeraar gaat
Een fijne tandarts waar ik al jaren kom. Geen op-of aanmerkingen. De afspraak die ik begin dit jaar, na een behandeling, maakte verliep echter anders. De afspraak was controle over een half jaar. De dame aan de balie gaf te kennen dat er niet eerder een plekje was rondom de kerstdagen (?). De volgende ochtend heb ik telefonisch contact gezocht en gevraagd of er inderdaad geen plek was voor de halfjaarlijkse controle (augustus /september). Plek genoeg aldus een andere dame aan de balie/ telefoon.Dus ja, dat was wel een raar voorval.
Fijne tandarts met goede uitleg en duidelijke bewoording en een juiste behandeling en doorverwijzing
Snel en effectief. Geen wachttijd.
zie boven
er was geen melding gemaakt dat tandarts Herbig niet aanwezig was
Goede deskundigheid, prettige bejegening
Aalsumerpoort 7