Door ervaringen van vroeger, blijft het spannend , maar door celso gaat het me wel steeds beter af. Hij stelt je gerust en heeft geduld en zorgt dat je tijdens de behandelingen geen pijn hebt. En hij neemt ook de tijd voor je om uit te leggen wat hij gaat doen.
Op tijd aan de beurt, vriendelijk geholpen door de mondhygiëniste en de tandarts. Fijne uitleg tijdens de behandeling. Ook bij fe balie vriendelijk te woord gestaan!
HELEMAAL GOED
ze hebben mij goed geholpen
Door al jaren dezelfde tandarts te hebben is er vertrouwen ontstaan in de behandeling.
Goede ervaring
Ik ben tevreden met het contact en de behandeling
Leuke behandeling
Mondhygieniste was heel erg meedenkend in tegenstelling tot vorig jaar waarbij ik het gevoel kreeg dat ik een klein kind ben.
xx
Mijn slechte implantaten geven al vanaf dag 1 problemen. Nu zit er een ontsteking onder en dat ging de mondhygieniste spoelen en dat was erg pijnlijk. Ze zei ook niet hoe lang het nog duurde en ging gewoon door terwijl ik duidelijk aan gaf dat het teveel was.
Goed overleg duidelijk plan van aan pak Dit is erg fijn
Wel goed, op tijd en snelle behandeling
Voor mij is naar de tandarts gaan altijd een spannende gebeurtenis door ervaringen van vroeger. Tegenwoordig gaat het mij veel gemakkelijker af. Dat begint al met de begroeting als je binnenkomt in de praktijk. Dan heb ik al het idee dat je niet een nummer bent maar dat de mensen die er werken je kennen. Ook al komen er heel veel cliënten over de vloer. Bij de tandarts word je meteen op je gemak gesteld. Dit keer werd eerst het tandsteen verwijdert, het gebit gereinigd en daarna volgde de controle van de tandarts. Zelf heb ik als heel prettig ervaren. Mijn gebit voelt weer als schoon en goed aan. Ik ben zeer tevreden met mijn bezoek aan de tandarts.
Geen afstand, maar ons kent ons....
Mondhygiënist was punctueel en zorgvuldig. De afspraak met de tandarts was later. Ik moest zelf vragen of ik niet vergeten was. Het was beter geweest als gemeld werd dat de eerdere afspraken uitliepen
Er word duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen
Ik kwam voor controle en toen werd een gaatje ontdekt na 15 minuten wachten direct verholpen heel blij mee.
aandacht voor de patient
Tandarts verzorging is prima. De dienstverlening van mijnandersnota is een drama.
Meer personeel zoals Joke
Controle naar tevredenheid uitgevoerd
Er wordt leuk omgegaan met de kinderen, ze gaan er met plezier heen. Er wordt altijd duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren.
Zoals altijd goed op de afgesproken tijd aan de beurt en vriendelijk personeel
Aalsumerpoort 7
9101 JJ Dokkum