De mond controle gaf weer een vertrouwd en veilig gevoel door de rust en goede uitleg!
Mensen spreken je aan met voornaam, tijd voor klets praatje. Altijd gezellig en kundig
Tandarts werd gewijzigd ivm ziekte, dag van tevoren gebeld of er bezwaar was.
Hele correcte en vriendelijke behandeling
Snel klaar
Correct en efficiënt
Ik kon dezelfde dag terecht .. en de behandeling was prima
Goed en vriendelijk geholpen!
Goede bejegening
Prima, al jaren!!
De manier waarop er gereageerd werd op de vraag of de afspraak verzet kon worden. Ik was mezelf ervan bewust dat ik eigenlijk te laat was om de afspraak te verzetten en hier zelf schuldig aan ben. Maar de manier hoe er gereageerd werd op de vraag beviel mij niet. De telefoniste begon o.a. over afspraken met advocaten etc. dat je die ook niet zomaar kan verzetten, wat naar mijn mening geen toegevoegde waarde had aan ons gesprek.
positief
Het maken van een afspraak is altijd een drama ivm mijn werk en weinig beschikbaarheid vanuit jullie kant. De ervaring zelf was prima, werd vriendelijk en snel behandeld.
Vriendelijk en kundig
Men neemt de tijd. Ik was wat een ingewikkelde casus maar uiteindelijk na tevredenheid opgelost. Super gedaan tandarts Ema en assistenten.
Hele goede ervaring zowel met Ema als met Ariet. Vorige keer heeft Ena mijn kies gehalveerd en behandeling pakte heel goed uit. Ik heb haar hiervoor een compliment gegeven en met Ariet is het altijd vertroywd
Je word netjes en correct behandeld mensen zijn vriendelijk
Vriendelijk uitstekende uitleg
Snel. Bijna geen wachttijd.
Ze hebben mij uitstekend geholpen!
vriendelijk en duidelijk
Ik ben tevreden over puur mondzorg
Goede uitleg, precieze behandeling en veel humor en gezelligheid!
Prima behandeling!
Aalsumerpoort 7