Professionele organisatie Loopt gesmeerd volgens mij Mooie ruimtes Jammer dat de secretaresses zo goed hoorbaar zijn,niet erg privé…
Verkeerde vorm, verkeerde kleur, aangeven toen ik wegging bij de tandarts. Beetje bijgesteld in de eerste behandeling. Terug gegaan, kon dezelfde dag terugkomen voor herstel, is het redelijk herstelt, de vorm is nu veel beter, kleur ook wel iets maar niet enorm. nu is mijn tand niet goed gepolijst en is de kleur nog steeds afwijkend. Beurze moest steeds komen kijken hoe het moest. Tandarts had hierin duidelijk nog geen ervaring of te weinig kennis. Ook de informatie die ze mij gaf was onjuist, zoals wat voor behandeling ik in de afspraak moest hebben was niet duidelijk, haar proberen uit te leggen. Zij gaf aan dat de tand zou dood zijn, wat niet het geval is. 4x zou ik een wortelkanaalbehandeling hebben gehad, wat ook onjuist is.
Controle afspraak, mondreiniging werd hardhandig aangepakt! 2 dagen hevige mond pijn gehad, 3de dag extra controle gehad
Snel een afspraak kunnen maken en prima behandeling met een uitstekend resultaat
Ik voel me op mijn gemak bij deze tandarts.
Tandsteen verwijderen voor het eerst pijnloos en dat door het gebruik van een andere apparaat met warm water. Waar ik dit altijd best pijnlijk en onaangenaam vond, blijkt dit eigenlijk dus helemaal niet nodig. Ik snap niet dat de ene dus wel zo'n apparaat heeft en de andere niet.
zeer goed
Ze leggen goed uit met wat ze gaan doen. Vriendelijk personeel. Als ze even moeten stoppen en ik geef het aan houden ze er rekening mee.
Had om 8 uur een afspraak en werd vervolgens om 08.35 geholpen
Professioneel en vriendelijk personeel.
Vriendelijke mensen heel goed behandeld
Erg tevreden. Goede uitleg.
Goedemorgen behandeld
professioneel
Ik ben enorm goed geholpen. Er werd goed door de tandarts naar mijn probleem geluisterd! Helaas kan ik de naam van de tandarts niet meer herinneren, maar was een jonge man. Ik ben heel dankbaar.
Vriendelijk en gemoedelijk
Ik kom niet vaak bij de tandarts omdat ik een kunstgebit draag, met een seka gebitje waar ik een ongelukje mee had gehad. Het probleempje was in een kwartiertje verholpen.
Prima behandeling
De praktijk is onpersoonlijk geworden, vaak nieuwe of andere gezichten. Dit is jammer. Liefst blijf je bij dezelfde tandarts en assistentes. ( toevallig laatste controle eigen tandarts en assistente gelukkig)
Het waren 2 behandelingen in 1. Ik kwam voor de mondhygiëne en ze hebben gelijk ook controle en behandeling gedaan. Kon mijn andere afspraak geschrapt worden.
Alles wordt goed uitgelegd wat er gedaan wordt en moet gebeuren. Er worden zelfs complimenten gegeven, omdat mijn gebit goed schoon is. Ze vragen ook toestemming voor het nemen van een foto. En de buitenlandse tandarts verstaat inmiddels Fries en spreekt het zelfs een paar woordjes :)
Professioneel en klantvriendelijk
Aalsumerpoort 7