Deze tandarts is de enige die ik vertrouw. Ik heb inmiddels al 30 jaar angst voor de tandarts, maar deze tandarts haalt de spanning snel weg. Neemt de tijd en legt alles rustig uit!
Kennis van zaken
Kennis van zaken
Goed en vriendelijk geholpen
Goed en vriendelijk geholpen
Prima behandeling. Alleen de facturering is onduidelijk. Wat kost de behandeling, wat wordt vergoed door de zkv en wat moet ik zelf betalen. Niet open en transparant.
ik moest vullen en naar de mondhygienist eerst naar de mondhygienist daar zag ze dat ik nog een ander gaatje had dat heeft beurze ook meteen gevuld en een andere tand naast de hoektand die al eens was gevuld door de prutsers van de woudvaart dag en nacht verschil ziet er veel mooier uit nu je ziet bijna niet eens dat hij is gevuld dus helemaal blij mee
Mijn ervaring met PUUR MONDZORG is uitstekend.
Ken Frans Beurze en assistente al jaren als mijn tandarts. Keurig werk leverend,duidelijk begrip hebbend voor evt.angst voor pijn.Ook na plotseling verlies van mijn echtgenoot fijn opgevangen In nieuwe praktijk in combinatie met andere collegae duidelijk en sfeervol ingericht.
Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Korte lijnen
Vertrouwelijk en vriendelijk en deskundig als altijd
de hele behandeling is helemaal prima, mooi op tijd geholpen en kundig en vriendelijk personeel. De bereikbaarheid is heel slecht, als je belt krijg je regelmatig te horen dat het te druk is, en dat je later maar terug moet bellen, dit meerdere keren achterelkaar. Ook bij de balie moet je lang wachten.
Prima behandeld
Goede behandeling en oordeel en op verzoek verdoving bij gaten vullen.
Aalsumerpoort 7
9101 JJ Dokkum