Ervaren tandarts Herbig, vriendelijk, vlot en praktisch.
Organisatorische afhandeling mankeert nog iets aan. Registratie chronisch zieken lijkt niet op peil. Aan de balie klapperen de dames met de oren.... De regeling 'kosten bij afzegging' korter dan 2 dagen tevoren word een bedrag in rekening gebracht. Wat wanneer iemand op zaterdag ziek word en maandag een afspraak heeft?? Iemand met suikerziekte of reuma, dat kan in korte tijd optreden. En dan?
Prettig.
Snel, kundig, goed, vriendelijk etc.
Mooi op tijd en prima service. Antwoord op vragen die ik stelde.
Goed geholpen met de reparatie van een spalk door Djoke. Was snel gerepareerd en zit en voelt beter als ooit te voor. Vakkundig gemaakt met oog op het schoonhouden in de toekomst. De praktijk was telefonisch goed bereikbaar, afspraak kon op korte termijn worden gepland en vond vervolgens exact op de afgesproken tijd plaats.
Er wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren en er wordt goed met je meegedacht. Ondanks tandarts-stress voelde ik me goed op mijn gemak gesteld.
Fijne sfeer en deskundig personeel.
plezier geholpen
Al jaren goede ervaringen!
Ik ben patiënt bij herbig. Hoefde niet lang te wachten. Ik was een vulling verloren en deze is vakkundig opnieuw geplaatst. Zeer tevreden!
Fijne rustige voorzichtige tandarts
Je kunt er altijd terecht, contact is makkelijk en snel.
Vriendelijk en deskundig personeel.
super
Vervangenen kroon en behandeling onderliggende. Volgens mij is tandarts bij laatste bezoek ge-assisterd door stagiaire. Ben ik minder enthousiast over. Vind het niet zo leuk om op deze manier iets door te geven. Over de Sousa tevreden. Kosten aspect had wat beter gekund, maar weet dat aan behandeling een kostenplaatje zit
Zeer deskundige tandarts, neemt tijd en geeft aandacht. Vriendelijk en met humor. Grote klasse.
Behandelaar is vriendelijk en beschikt over voldoende kennis en voert de behandeling met deskundigheid uit.
Aalsumerpoort 7
9101 JJ Dokkum