prima geholpen
Prima behandeling gehad
Nvt
Ik had een afspraak bij Yvonne de mondhygiëniste. Yvonne is altijd betrokken, stelt je op je gemak en gezellig. Ze weet waar ze het over heeft en geeft goede adviezen over de verzorging van je mond. De controle door tandarts Vincent was ook prima. Ik had een klein gaatje die hij diezelfde middag nog gemaakt heeft. Vincent is een leuke tandarts die luistert naar je wens en met je mee denkt.
De tandarts was duidelijk in de communicat en straalde veel rust en professionaliteit uit. Hij legde goed uit wat hij ging doen. De behandeling was onverwacht pijnloos. Er is nog nooit een vulling gezet zonder dat ook ook maar ergens pijn voelde. Ik vond het erg prettig dat er niet over mijn hoofd heen gekletst werd. Ik ben eigenlijk bij een andere tandarts, maar als het mogelijk zou zijn zou ik heel graag overstappen naar de tandarts die mij behandeld heeft.
vriendelijke jonge man goed in verdoving plaatsen en legde goed uit wat er ging gebeuren . ben geen held wat tandarts betreft maar deze keer goede ervaring
Vonden het een erg groot gebouw. Toch erg jammer, als je smiddags een afspraak hebt en smorgens belt dat je ziek bent dat je een 'boete' krijgt van 60€
Ik kon snel geplaatst worden nadat er een stukje van mijn kies was afgebroken. De tandarts was erg voorzichtig en had het snel gerepareerd!
Je word gelijk ingepland voor de mondhygiënist zonder enig overleg. Mag je ineens meelopen naar zo’n ruimte, geen idee waarvoor. Of je het nou wilt of niet, nieuw beleid. Vooraf heb je ook geen idee door welke tandarts je nou geholpen word.. ook een klein minpuntje. Sinds de nieuwe samenwerking hard achteruit gegaan.
Zorgvuldige en vriendelijke behandeling
Heel geod geholpen
Ik vind het een onpersoonlijke, kille praktijk. Altijd andere assistenten en tandartsen, na een controle heb ik altijd last van mijn mond. Onhygiënisch, volgens mij liggen er nog regelmatig niet goed schoongemaakte instrumenten en is het blad en kraantje nog vies en nat van de vorige klant
Zorgvuldigheid
Geholpen door preventie assistent en tandarts voor half jaarlijkse controle. Netjes en vlot geholpen.
Supersnel geholpen na het afbreken van een kies en nog geheel pijnloos ook. Ik heb alleen wat moeite met dergelijke lange enquetes, op vrijwillige basis maar met verplicht in te vullen velden ( lees hier een knipoog want emoticons mogen niet ;-)
ok
Uitstekende ervaring. Er werd de tijd voor mij genomen. Kreeg tips. Geen overbodige extra kosten m.b.t. het maken van periodieke foto's.
de mondhygiëniste was prettig in de omgang , stopte regelmatig ,waardoor de behandeling goed was vol te houden.
Twee afspraken staan. Een afspraak om 10:45 met vervolg afspraak om 11:25. Rond 11:15 klaar met afspraak 1, rond 10 voor 12 nog niet aan de beurt voor afspraak 2. Uit de wandelgang vernomen dat er problemen waren met de water toevoer. Echter wordt dit niet gecommuniceerd naar de wachtende in wachtkamer. Uiteindelijk maar vertrokken aangezien ik om 12:15 een andere afspraak had staan.
Was nu de tweede keer en het was keurig op tijd en goed verzorgd. Goede informatie en uitleg.
De handelingen worden steeds aangekondigd, dat is prettig.
Heeft begrip voor mijn probleem
Mijn ervaring is goed. Jammer dat ik nieuwe tandarts krijg door vertrek van bestaande tandarts.
Goede middag ik had mijn afspraak moeten verzetten i v m familie omstandigheden.heb bijna en half uur in de wacht gestaan tot twee keer toe word niet opgenomen en wordt ook niet teruggebeld ondanks dat ik dat had aan gegeven .het bezoek bij de eerste keer word je gelijk verteld dat je en kunstof gebit er snacht in moet hebben i v m tanden knarsen en ook gelijk naar de mond diëtiste ik heb het gevoel dat je op kosten word gejaagd bij lohr was het heel goed daar mogen jullie nog wat van leren jammer dat zij er mee gestopt zijn top tandartsen
Duurswoldlaan 2
9936 HA Farmsum