Aardig en kundig personeel
Ik moest mijn verstandskies laten trekken en was hartstikke bang voor de pijn. Maar deze heb ik totaal niet gevoeld.
Na een verkeerd gemaakte afspraak en ik weer naar huis kon. Was de nieuwe gelukkig goed. Behandeling goed uitgelegd en nu maar hopen dat het helpt.
Wordt prima geholpen
Ik ben telkens tevreden na bezoeken van het praktijk. Er is veel aandacht voor de klant vanaf de balie tot aan de behandelstoel. Verder wordt er alles duidelijk uitgelegd en door de prima ervaring raad ik het praktijk ten zeerste aan.
Jammer dat ik steeds een andere tandarts heb. Zolang ik bij PUUR Mondzorg ben was dit al mijn 5de tandarts.
De tandarts komt op mij vriendelijk en deskundig over
Excuses dat ik niet weet welke tandarts mij geholpen heeft. Gr Björn Een tevreden klant.
Ik ben prima behandeld, heb uitleg gekregen waar de pijn vandaan kwam en wat ik eraan kon doen. Als de pijn erger werd kon ik weer contact opnemen.
Geen op of aanmerkingen.
hij was ge woon weer super goed
tevreden
door de preventieassistente wordt goed aangegeven wat wel en niet goed is mbt poetsen, preventie. Minder vind ik dat zowel een behandeling bij een mondhygiëniste als een behandeling bij de desbetreffende tandarts niet op een door mij gekozen dag mogelijk is (vrijdag)
Ik vind het fijn om vaste mensen te zien.
Goed, blij dat ik steeds de zelfde tandarts heb in de praktijk. Ze legt alles goed uit ,wat ze doet . Vond alleen jamer dat de afspraak die ik had gemaakt een aantal maanden geleden had gemaakt (tijd op de afspraak kaart)niet over er kwam met de tijd die in de maill stond.
Vlotte behandeling
de tijd wordt uitgebreid voor me genomen,tevens goede uitleg
Voor de goede zorg had ik graag 5 sterren gegeven, maar omdat ik, ondanks de belofte, niet terug ben gebeld voor een vervolgafspraak, geef ik 3 sterren!
Doorgaans goed
Makkelijk uitleg over hoe te handelen met handige linkjes en ruimte voor menselijkheid, ik was een rekening vergeten te betalen en kreeg nog 1 per post om te betalen.
Duurswoldlaan 2
9936 HA Farmsum