Prettig geholpen, ook al moest ik beide keren meer dan een kwartier wachten. Als er van te voren blijkt dat de agenda ineens geblokkeerd is, zou het wel zo netjes zijn om dat door te geven, dan zit ik niet 15 min voor niks te wachten, ik probeer ook altijd keurig op tijd te zijn(en dat is logisch lijkt me anders loopt alles in het honderd bij jullie)
Snel probleem opgelost met de verkeerde afspraak.
Bij de receptie werd ik al ontvangen door de mondhygiëniste. Zeer vriendelijk en geven verschillende tips over wat je kan verbeteren. Je hoeft er niet tegen op te zien als je naar deze tandarts praktijk gaat.
Als angstige patiënt, werd ik met geduld en goede uitleg behandeld. Dank. J.den Teuling Huiskes
Prettig en goed behandeld...ik hoef nu niet meer bang te zijn.
Uitstekende
ieder had oog voor mijn probleem (paniek -angst) ze waren geweldig dank daar voor
Heb altijd nog een beetje angst voor de tandarts/mondhygiëniste.Door de rustige benadering en de goede informatie over wat er gaat gebeuren, word ik op mijn gemak gesteld. Al heb ik een slecht gebit; Er is aandacht en zorg om alles in zo goed mogelijke conditie te houden. Prima zo!
Prima behandeling door tandarts en mondhygiënist.
Het overkwam mij twee keer dat ik iets zei en dat het antwoord een ontkenning was. Dan moest ik het nog een keer zeggen op een andere manier en de bewijsvoering leveren wilde ik geloofd worden. En soms kan ik daar niet om lachen.
Altijd lang wachten, zelden is men op tijd
Vriendelijke ontvangst en tot een goed advies
Alles werd goed uitgelegd en tussendoor steeds gevraagd of het goed ging. Verschillende opties besproken en volgende week de verdere behandeling en bespreken hoe het verder gaat. Ik ben erg tevreden met het resultaat nu.
Aardige mensen. Er is voldoende tijd voor je ingepland. Zorgvuldige behandeling
Voor het eerst in Nederland worden mijn tanden diep gereinigd, de tandarts ging zeer professioneel te werk. En ik adviseerde mijn zoons om zich in te schrijven bij uw kliniek. Goed werk.
Eigen tandarts drie weken op vakantie, dus voor t eerst kennismaking met Puur Mondzorg Delfzijl. Vulling eruit op vakantie in Italie, gebeld voor afspraak bij terugkomst in NL, men deed zijn uiterste best om mij snel te plaatsen ondanks het drukke schema, moest namelijk de dag erop mij melden bij ziekenhuis. Dus voor patient was het urgent. Personeel uiterst correct en met tandarts Gert Jan de conditie van mijn hele gebit besproken, goed advies gekregen, naast geprekken over tanden en kiezen ook over hele andere zaken die mensen bezighouden gesproken. Top !
nvt
Er wordt met de klant mee gedacht. Iedereen is uitermate klantgericht en vriendelijk
sinds mijn vorige tandarts er mee stopte en ik dus als patient meeging naar deze tandartsen, vind ik dat mijn vorige toch beter was , hier worden mij dingen haast opgedrongen zodat ik met enorme kosten zit, ook de mening over elektrisch poetsen verschilt nogal dus in een woord niet mijn favoriete tandartspraktijk
Rustge benadering, geen overbodige behandelingen.
Alles duidelijk.
Bij aanmelding als nieuwe cliënt heb ik mijn angst voor de tandarts aangegeven. Daar is bij de 1e afspraak tijd voor genomen en is tekening mee gehouden. Echter heb ik bij de 2e afspraak daar weinig begrip voor gevoeld. Er moest n vulling worden vervangen, dat ging nogal chaotisch in de behandelkamer. Ik werd met "kaakklem" ( Of hoe zo'n ongemakkelijk orgel ook mag heten) en "spatlap ", enige tijd alleen gelaten.. voor iemand met angst nogal n prestatie om niet weg te rennen.. daarna werd de behandeling in spoed afgerond. Niet gped. Want ik ervaar daarna klachten aan zelfde kies.Daarvoor teruggekomen.. maar geloof niet dat er serieus geluisterd werd.. nog steeds ervaar ik pijn en klachten, maar durf niet terug te komen.
Duurswoldlaan 2
9936 HA Farmsum