Weten precies hoe met Kevin te gaan ondanks angstige ervaringen elders
Prima ontvangst, als er iets is met de gebit wordt het goed uitgelegd wat er aan de hand is en wat er aan gedaan moet worden en wat de eventuele kosten kunnen zijn.
Heel gezellig goed verzorgd en vooral netjes behandelt .
Als extreem angstige tandartsbezoeker durf ik hier in ieder geval 2x per jaar naar toe voor een controle. Met de behandelingen wachtte ik desnoods een jaar op de terugkeer van Filipa Coelho Correia... want alleen dán durfde ik de stoel te gaan liggen. Dus hoe groot was de schrik bij de aankondiging van haar vertrek... Angst is méér dan gewoon wat gespannen zijn. Het is paniek, niet weg te redeneren.
Mijn ervaring is goede zorg.
keurige behandeling en vriendelijk personeel
Klantvriendelijk en deskundig geholpen.
Alles goed
Er werd, toen ik er was, verteld dat de mondhygiëniste met vakantie was dus daar kon ik niet terecht. heb dit liever wel ,want dan had ik mijn afspraak verzet, want nu moet ik 2x heen. En dat niet alleen maar als er iemand vakantie heeft, dan weet je dat toch veel eerder, tenminste dat is bij mij wel zo, je hebt niet van de een op andere dag vakantie, dus dat had mij wel eerder verteld kunnen worden. Vind ik niet netjes
Heel goed
1. Wat ik lastig vond is dat jullie een offerte stuurden en dat behandelplan noemden, terwijl onduidelijk was waarvoor de serie afspraken bestemd was (wat er telkens ging gebeuren). 2. Ook het door elkaar gebruiken van verschillende termen (frame, plaatje, kunstgebit) die door verschillende behandelaars verschillend gebruikt werden, was lastig. Dat zorgde voor verwarring. 3. Het versturen van de herinneringen gebeurde soms weken vóór de afspraak, maar dat vond ik veel te lang vooruit. Een week tevoren lijkt mij voldoende als herinnering.
Geweldig geduldige mensen stellen je op gemak
Goed beter dan mijn eerdere tandartsen
Een betrouwbaar en verzorgd gebeuren!
Afspraak was zoals gepland op tijd, vriendelijk personeel en attente telefoniste. Ik vind het een prettige relaxte sfeer en voelde mij er op mijn gemak.
Dankbaar voor de behandelingen en het eindresultaat van desbetreffende tandarts. Mijn dochter had helaas bij een andere tandarts bij hen een zeer slechte ervaring.
Aan het einde van de dag kan je wel wat vaker later oproepen worden omdat ze uitlopen. Maar ze zijn aardig en denken met je mee. Met angsten gaan ze goed om.
Goede uitleg, zeer vriendelijk
Ik was erg bang ivb de vorige tandarts vele fouten heeft gemaakt maar de tandarts hier heeft me op me gemak gesteld en alles stap voor stap uitgelegd behandelt ben erg tevreden me complimenten voor de tandartsen en de zorg die jullie bieden
Prima.
Tijd van afspraak stond verkeerd in de herinneringsmail, gebeld daarover, na 20 min eindelijk iemand aan de lijn. Afspraak met de mondhygiëniste ging niet door, werd niet verteld door de baliemedewerkster.
Netjes niks te klagen .
Altijd leuk en goed behandeld
Alleen even het callcenter er tussenuit halen.
Duurswoldlaan 2
9936 HA Farmsum