Ben uitstekend geïnformeerd en geholpen door tandarts Alexandra Borrachi.
Advies en behandeling top!
Vriendelijk kundige tandarts
dank voor de complimenten
rustige benadering en beetjenhumor. prima personeel
Komen graag terug goede behandeling!
Afspraak was snel gemaakt. Goed bereikbare locatie, Vriendelijke mensen
Deskundig personeel die je op je gemak stelt
Goed en prettig
Ik had een combi-afspraak met mijn tandarts en mondhygiëniste. Zonder overleg zag ik een andere tandarts. Deze vragenlijst is veeeeeel te lang
Ik heb angst voor een tandarts, ik heb al aangegeven dat ik een vaste tandarts wil dat is twee keer goed gegaan en nu dus weer een andere. Voor mij is dit lastig ieder ander zou er niet moeilijk over doen denk ik
Je moet wennen, dat er regelmatig nieuwe medewerkers verschijnen.
Super voelde me er thuis.
Tandarts stelt zich niet voor en zegt weinig.
Heel erg goed tevreden over mijn laatste tandarts (Filipa) ... die eind vorig jaar naar een andere tandartspraktijk is gegaan, net zo als de mondhygiënist (Eline) die er momenteel ook niet meer werkt?? Met de nieuwe tandarts had ik helaas geen "Click" en de behandeling voelde wat "koeltjes & onpersoonlijk" (helaas heeft ze tijdens de preventie ook nog met het haakje mijn bovenlip geraakt, kan eens gebeuren natuurlijk, maar niet fijn) En vervolgens toen ook nog eens een "in opleiding mondhygiëniste" die die meer "oog had" met het instellen van de behandelstoel (ik denk wel zeker 12 keer in de behandeling in diverse standen gezet) ... en vervolgens bijna 30 minuten bezig geweest met ????? (aanbeveling ... sorry helaas toch "nee")
Fijne praktijk
Zoals verwacht
Ik vraag controle aan voor mijn gebit, word ik geplaatst bij de kunstgebit tandartsen. Er worden vaak fouten gemaakt met de afspraak .
de preventie assitente was zeer kundig. goeie uitleg en super vriendelijk.
Goede zorgen, goede duidelijke tips en omschrijven wat ze doen.
Goed geholpen
Duurswoldlaan 2