de praktijk is een kille koude omgeving en het is altijd weer een verrassing welke tandarts je gaat behandelen alles is erg onpersoonlijk. Voorbeeld: het is net als bij een garage als je met een probleem komt, kijken welke monteur vrij is dan kan die het klusje wel even klaren. Ook wil ik nog even reageren op een behandeling gebidsreiniging MO3 waar 6 eenheden á 5 min in rekening zijn gebracht terwijl de behandeling maar 12 minuten was, dit is schrijven met een dubbele pen,3 eenheden was een juiste declaratie geweest.
Ben tevreden over de geleverde zorg en was ook gelijk aan de beurt op de afgesproken tijd. Ook fijn om van te voren nog een herinnering te krijgen.
Vriendelijk en professioneel geholpen
Prettig
Niet een vriendelijke vrouw erg onpersoonlijk, geeft je geen fijn gevoel , de wachttijden op behandeling zijn veel te lang had nu in augustus een afspraak gemaakt en was in februari aan de beurt , nu krijg ik een afspraak in mei ? Haar voornaam is Linda , ze geeft je totaal niet een prettig gevoel , ga nu ok opzoek naar andere tandarts
Mooi resultaat in korte tijd
Ik had het gevoel dat ik snel geholpen moest worden. Om de mond goed open te houden krijg je een frame tussen de lippen. Deze werd zeer hardhandig geplaatst. Ik had het gevoel dat mijn mondhoeken uitgescheurd werden. Er werd ook steeds gezegd dat ik door de neus moest ademhalen. Maar volgens mij deed ik dit wel goed.
Het persoonlijke is wel beetje weg. Behandeling is altijd wel oke
Had een dubbele afspraak, bij de tandarts en mondhygiënist, Werd opgeroepen, behandeld door de mondhygiënist waarna de tandarts langs kwam.
Iedereen is heel vriendelijk en alles verloopt snel en soepel. Zowel de receptie, tandarts en mondhygiëniste zijn top.
Geen behandeling mogelijk vanwege pas geplaatste hartklep. Kies en tand waren uit voorzorg door de orthodontist voor de operatie getrokken. Overleg gehad met tandarts over nieuw frame. Goede uitleg gehad. Afspraak voor komende maandag.
Ik had 2 afspraken; de eerste voor de mondhygieniste om 14.00 uur. Prima behandeling overigens. Goede tips! De aansluitende afspraak (periodieke controle) stond op 14.30 uur. Dit werd uiteindelijk rond 15.30 uur. Daar baalde ik van. Vervolgens zag ik daar niet mijn eigen Tandarts (tandarts Majoor), die ik had uitgekozen na het vertrek van mijn vorige tandarts. Na de controle wilde ik aan de balie mijn gegevens (voor wat betreft mijn keuze voor tandarts Majoor) nog even checken. De balie was onbemand (kan niet vind ik); heb ik hier nog weer een kwartier moeten wachten voordat er iemand kwam, die mij zei dat tandarts Majoor niet op dinsdag werkt. Voor mij totaal niet interessant. IK hoop dat u mijn irritatie na dit tandartsbezoek begrijpt!
Heel vriendelijk behandeld door de tandtechnicus
Mijn ervaring is altijd goed vriendelijkheid en goede hulp.
Vriendelijke mensen goede vakmensen
snel geholpen bij een losse vulling, duidelijk advies gegeven voor vervolg.
priema
Jammer dat je iedere keer een andere tandarts krijgt en een mondhygiëniste, zijn wel vriendelijk maar heb toch liever mijn vast tandarts
Vertrouwd
Was tevreden. Kreeg geen goed nieuws maar wel goede uitleg.
Ik ben goed en vakkundig geholpen
Aanloop was slecht. Tot 2x werd de afspraak afgezegd en niet goed gecommuniceerd met mij. Werd nu gebeld of ik week eerder kon komen. Vind het vervelend dat er in de volgende vragen alleen 'ja en nee' geantwoord kan worden zonder toelichting. Ik wist welke tandarts maar niet welke mondhygieniste.
nvt
Was er om een kiet te trekken en meneer heeft er 45 over gedaan en verwees mij door naar de kaakchirurg. Daarbij is tandvlees helemaal door gescheurd tot aan mijn gehemelte. En nu heb ik allemaal hechtingen in mijn mond en nu maar hopen dat alles goed komt.
Ben uitstekend geïnformeerd en geholpen door tandarts Alexandra Borrachi.
Duurswoldlaan 2
9936 HA Farmsum