Ik vind dat er vele wisselingen zijn. Nieuwe tandarts gehad die snel klaar was met de controle.
Ervaring met mondhygiënist prima. Heb geen idee wie mij tandarts was en de benadering vond ik niet patiënt vriendelijk. Er werd een behandeling met de mondhygiënist besproken ipv met mij. Uiteindelijk door de mondhygiënist uitgelegd maar heb er geen prettig gevoel aan over gehouden eerlijk gezegd en een beetje ontdaan naar huis gegaan. Mijn gebit is verder goed behandeld wbt preventie.
Ik was bang en was jaren niet naar de tandarts geweest, ik was tot rust gesteld, behandeling ging snel.
Goed en vakkundig.
Het voelt allemaal wel heel erg commercieel én daarmee gericht op het genereren van gelden.
Ik vind wel bij binnenkomst niet altijd iemand standaard achter de balie zijn ze achter koffie drinken of iets anders dat je wachten moet om je te melden voor zelfde geldt valt patiënt flauw enz
Een vaste behandeld tandarts vind ik persoonlijk beter , dit omdat deze dan een persoonlijke binding heeft. Variatie van Tandartsen is een verschillende kijk op het gebit en behandeling.
These people are super nice, I was almost 30 minutes late due to all the bridges in the world being open and myself being to stupid to allow for that. My dentist was exceptional
Prettig
Na lange tijd was dit weer mijn eerste afspraak en behandeling. En met dit nieuw jasje ben ik tevreden.
Zie bovenstaande
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen.
De receptionistes zijn aardig en zorgen voor goede afsprakeen. De tandarts is vakkundig, alsmede haar assistente.
De dienstverlening wordt goed vorm gegeven.
Onze 1e kennismaking met de voorons nieuwe tandarts is goed verlopen. Geen op of aanmerkingen. Wij hadden altijd Phillipa
Korte wachttijd, vriendelijke en begripvolle tandarts die alle tijd nam om te luisteren naar mijn ervaringen en daar serieus op ging en er ook wat mee deed.
Goed voor de kinderen.
Goede behandeling.
Alles liep zeer vlot en er werd geluisterd naar elkaar. De medicatie passeerde nog even de revue én of deze nog aangepast zou zijn.
Geen extra info nodig
Zeer goed geholpen Uitstekende afspraak regelingen Zeer bekwame tandartsen,en assistenen. Beveel deze praktijk aan met score 9.
Professioneel geholpen.
Duurswoldlaan 2