Hele fijne mondhyeniste luisterd goed naar je wensen.
Ben snel geholpen vindt het jammer dat je een vaste tandarts heb en vertrouwen en weer weg is ......
zorvuldig.vriendelijk.en er werd tijd genomen. wel graag continuïteit in de tandartsen
Ik was voor het eerst en de tandarts heeft alleen maar even gekeken. Mijn hele gebit gaat eruit en ik heb al een afspraak voor een prothese.
Zie bovenstaande
alles wordt duidelijk uitgelegd en een afspraak maken of verzetten is niet moeilijk heel fijn dat je 1 of 2 dagen van te voren een mail krijgt als herinnering
Goed behandeld door de mondhygiëniste
Ik was jarenlang bang. Maar ging zo goed ze hebben me goed en lief behandeld. Heel goed.
Een goede uitleg, behandeling uitstekend, goede uitleg over gebids verzorging
efficient, kundig
Zeer fijne praktijk met vriendelijk personeel.
Nemen alle tijd en begrip voor mensen die niet echt met plezier naar de tandarts gaan
Ik ben de naam van de vrouw vergeten die mijn gebit (wat er nog van over is) heeft gereinigd, maar super vriendelijk en vol humor. Overal goed, snel en dik tevreden
De vorige keer heb ik geen woord met de tandarts gesproken . Hij keek in mijn mond en na een vlotte inspectie was hij al weer vertrokken. ( werkdruk?) Nu kreeg ik de gelegenheid om een vraag te stellen. Kreeg nu ook te horen dat er een preventieassistente was. Nooit over ingelicht /voorgelicht.
Het was erg Klantonvriendelijkheid en het leek wel of de tandarts weg moest hij was heel gehaast. Mijn dochter heeft er bij de balie nog iets van gezegd dat hij erg wild aan het controleren was in haar mond en dit hebben we allemaal zo ondervonden. De assistentes waren op de gang te horen ze waren aan het giebelen en smoezen, dit kwam niet heel professioneel over. Dit zijn wij niet gewend van jullie en vinden wij erg jammer.
Vriendelijke mensen geven goed uitleg voor wat ze doen
Je word goed geholpen en word duidelijk uitgelegd
Was een prettige ervaring
Prima contact en behandeling.
Met mijn enorme angst voor de tandarts dacht ik hier aan het juiste adres te zijn. Ik ben chronisch ziek, slik daardoor veel medicatie waardoor ik genoodzaakt ben om een kunstgebit te krijgen. In de middag had ik een afspraak bij Implantoloog Arend, een top man, zeer begripvol, stelt je op je gemak. Een paar uur later moest ik bij de tandarts komen om 3 kiezen te laten trekken. Ten eerste gaf hij geen hand, keek ons niet aan en luisterde totaal niet! Ik heb 3x aangegeven dat ik een hernia heb maar dat weerhield het hem niet om mij meerdere keren achterover te gooien. Mijn man en ik hebben meerdere keren om een doorverwijzing gevraagd om de rest van mijn gebit onder narcose te laten trekken. Volgens deze tandarts werd dit gewoon in de praktijk gedaan en daar konden we het mee doen. Achteraf gezien begrijpen we wel waarom: anders loopt hij natuurlijk geld mis.. Door de enorm opgelopen spanning en het erg kortaf zijn van de tandarts moest ik huilen en kreeg ik een paniekaanval. Dit deed de tandarts niks. Hij had volgens mij haast en wilde er zo snel mogelijk vanaf zijn.
Ffff
Alles meer dan prima. Bijzonder is dat ik voor nieuwe afspraak (via mail) opeens als mevrouw Rijkens wordt aangesproken!
Netjes geholpen
Duurswoldlaan 2